Saturday, November 17, 2012

Blackout

At last!!! akhirnya aku boleh update blog yeah!!! hahaha...!!! aduh!!! pening betul kepala ni? kalau korang baca tajuk tu mesti dah tahu apa yang krole peningkan ni... kan? ya betul!!! "BLACKOUT", bila situasi macam ni terjadi pergh!!! memang terasa seperti duduk di zaman batu? mana taknya krole kata macam tu, semua perkara yang melibatkan elektrik tak boleh guna. Nak tengok TV tak boleh, lepas tu panas sebab kipas tak boleh guna kalau nak buka tingkap bagi angin masuk ada masalah juga... bukan setakat angin yang masuk... Nyamuk dan segala binatang yang sewaktu dengannya pun masuk aduh.

Dahlah krole kena duduki kursus esok di Kota Kinabalu, so pakaian semua belum lagi krole seterika!!! walaupun sekarangni dah ada elektrik tapi aduh, mata ni pula dah berat dan mood nak seterika baju pun dah tak ada. Terima kasih "BLACKOUT" hihihi... hm... rasanya esok pagilah krole seterika baju, lagipun dah lewat sekarangni patutnya jam 9 tadi krole dah masuk tidur tapi disebabkan "BLACKOUT" ni pergh!!! walaupun mata dah berat semacam memang tak dapat nak lelap. Oklah happy blogging semua.



p/s : belia benci blackout!!!

12 Komen:

hnahdy said...

kursus apa ye..

CekbOlat-bOlat said...

badan pun blackout . heheh

Wen said...

aik??? sudah d kk ka kau? :)

Hazmin Hamudin said...

Sabar... Sabar.. Biasa la tu bila blackout. Semua kerja tak boleh nak buat..

khairul said...

cukup geram bklu blackout di tengah2 mlm


lega dh setel semua .http://gilamodified.blogspot.com/2012/11/selesai-sudah-show-off-harini.html

krole said...

hnahdy : kursus kad hijau bro hihii~

krole said...

bolat : huhuhu tau xpew wak~

krole said...

wen : ya wen hihihi~

krole said...

hazmin : huhu tu r bro..thanks atas nasihat~insyallah~

krole said...

khairul ; tau xpew bro..wuah!!! tahniah!!!

Mummy Adriana said...

hahahaha saje la tu nak main tarik tali :P

Crack said...

"Belia Benci Blackout" hahahahha...dulu time kecik2 kerap ke sekolah baju tak seterika, dek tadak karan (elektrik dalam bahasa utara)...