Tuesday, November 13, 2012

Bergotong-Royong

Alhamdulillah syukur... Walaupun penat rasanya berjalan hari ini tapi pergh!!! memang berbaloi. Bukan selalu dapat luangkan masa bersama keluarga macam hari ni. Sekembalinya krole ke rumah, tiba-tiba "telefon tangan" krole pula berbunyi dengan bernada deringan lagu "canon rock" krole terus mengangkatnya "hello"... Rupanya member AJK surau yang telefon memberi maklum akan aktiviti gotong-royong yang bakal diadakan esok. Pergh!!! bab gotong-royong ni yang krole suka sangat, bukan apa? disamping dapat jumpa member-member, aktiviti seperti ini juga dapat mengeratkan tali silaturahim di antara semua penduduk kampung. Seronok sangat tengok orang ramai berkumpul dan berkerja bersama-sama.

Wuah!!! cumilnya WALL E!!! tapi... Domo lagi cumil (takut domo merajuk) hahahaha!!! eh? lupa pula krole? gotong-royong ni diadakan bagi sambutan Maal Hijrah yang akan berlangsung pada 15.NOV.2012 ni. Hm... mesti "happening" program gotong-royong ni sebab ia akan dimeriahkan lagi dengan kehadiran IMAM MUDA ALI, iaitu bekas peserta program realiti imam muda astro yang kedua kalau krole tak silap. Yeah!!! mesti best. Oklah happy blogging semua.




p/s : jom gotong-royong~

9 Komen:

Hazmin Hamudin said...

Dah lama tak terlibat dengan aktiviti gotong royong ni... Mesti meriah..

hnahdy said...

suka gak. tapi xsuka tengok orang datang bergotong royong tapi xbuat kerja.. sakit ati. sabar je lah..

p/s : suka wall e juga

miss chillax said...

wahhhhhh smart!

Lulu Caldina said...

baguslah, rajin!! :)

faiq said...

teruskn kerajinan..hehe

aiN NaJwa said...

lama sgt xbergotong royong, huhu...selamat bergotong royong okeh..!! =)

pN.rOs said...

suka suka.. tpi yg tak besh bila sat ja mai gotong royong... pastu dok lepaking bawah pokong sambil anyam ketupat... tak suka tak suka

ezyra daniel said...

waaa rajin betul dia..heheh
btw done follow urs...
kalau sudi follow back ok...

krole said...

thanks all, ni pon krole bru blk dr gotong royong..pas solat asar karang baru smbung lik argh!!! lotihnye!!! but best~