Monday, November 19, 2012

Disini Ada Kotak Jerit

Terlebih dahulu aku ingin mengucapkan jutaan lemon terima kasih kepada semua pembaca-pembaca dan krolezone fans blog ni. Tanpa korang siapalah krole (pergh!!! ayat minta AFUNDI). Ok sebenarnya tujuan krole buat entri ini adalah untuk memberitahu kepada semua pembaca yang blog krole ni mempunyai "shout box" atau lebih mesra dipanggil kotak jerit. Dua tiga hari ni krole sering dapat komen di dalam entri yang berbunyi "salam tuan tanah, singgah sini ye", "kenapa tak pasang kotak jerit kat blog ni? susahlah!!!, dan banyak lagi (malas nak taip hihihi). Ok kepada yang mengomen tu terima kasih ya dan untuk pengetahuan anda blog ni memang mempunyai kotak jerit. Nak tahu kat mana? jom.

Ok cuba korang tengok kat sidebar sebelah kanan tu? aha~ ya. Ok... cuba tengok kat bawah banner "official owner" tu, ya... kan ada tertulis "krolezone shoutbox" kat sana... klik je benda tu dan kotak jerit akan terus keluar. Krole faham dalam dunia berblogging ni bukan semua blogger mengunakan streamyx, rasanya kebanyakkan mengunakan "broadband" so platform ini krole sediakan bagi memudahkan untuk mereka meninggalkan jejak. Krole mohon maaf untuk segala kesulitan kepada member-member yang komen haritu. Oklah happy blogging semua.




p/s : jom jerit kat kotak jerit?

13 Komen:

CekbOlat-bOlat said...

kita selalu tercarik carik . dimanakah ia .
rupanya bersembunyiii

hnahdy said...

erm.. mungkin sebab klik dia warna biru kot.. jd orang xperasan.. sebelum2 ni mmg xda ek

aiNa yaZiD said...

kotak jerit tu tersembunyi... kdg2 mmg x perasan..! hehehe..

shaiful zaidi said...

salam...ada kotak jerit rupanya...

aiN NaJwa said...

Kuikuikuiii..Alhamdulillah, xpernah pulak xjumpe shoutbox encik krole, hehehe...^^

caliph shuriken said...

yup, kali ni ada nampak label shoutbox jelas kt situ ^^

Pak Jhu said...

mula2 dtg sini duk scroll atas,bawah cr shoutbox.. xpasan ada kt sbelah tu haa...hehehe

khairul said...

oo dh jumpak hehe

krole said...

kepada semua : maaf utk sgala kesulitan...harap lepas ni kalo line tak brapa nak ok le tnggl jejak kat kotak jerit tu yew hihihi~salam

cweet pinky said...

hahaha , memang bertuah CP masuk sini , ade entry kotak jerit tuh , kalaw tak , CP pown dok tanya jgk , hak3 !!

krole said...

CP : huhu nseb bek wak mai kalo tak ngee~

Shiyda Aqma said...

ouh ok , nampak dah ! haha

Wen said...

lain kali kalau nak kunjung panda montel, bawa kuih skali hahah....

wei sy kawen jemput dtg la. :)