Wednesday, November 7, 2012

Biskut Magik Dan Senyuman

Hari ini krole ingin buat pengumuman... Tarik nafas dalam-dalam... "krole suka biskut magik!!!" hahaha macam nak buat pengumuman raya je gayanya. Serius beb!!! sebenarnya isteri krole yang beli biskut ni... Mula-mula tu krole buat biasa je... "ala... biskut magik" tapi bila dah rasa pergh!!! terus senyum sampai ke pipi hahaha. Dengan berintikan coklat huh!!! lagilah bertambah sedap. Bagi sesiapa yang belum merasai biskut magik ni komfirm kena cuba,  aik??? boleh dapat komisyen ni dari "jack and jill".

Ok kita cerita senyum pula, senyum itu sememangnya kita tahu adalah satu ibadat iaitu sedekah. Paling mudah tapi amat susah dilaksanakan, senyum memang senang tapi senyum yang ikhlas, Allah saja yang tahu kan??? bukan apa semalam krole dan isteri tersayang pergi bank kat pekan, sepanjang kitaorang beratur di mesin ATM krole cuba senyum-senyum kat orang setempat... tapi pergh!!! tak tahulah krole... mungkin orang tu memang tak pandai senyum kot? hahaha!!! tapi tak apa kan? itu hak dia... yang penting kita sedekahkan saja senyuman tu dengan ikhlas ngeee~ so until next time... happy blogging semua.



p/s : biskut magik + senyum~

4 Komen:

Inilah Aku said...

senyum dari hati...

biarlah org x nak senyum kat kita janji kita senyum kat orang...

Zura said...

betul2 magic biskut tue smpai boleh tersenyum makan..

MRS Rongoks said...

suka jugak biskut tu

krole said...

huhuhu thanks all..biskut magik terbaik~