Thursday, November 15, 2012

Minat Dengan Zombie

Tak tahulah kalau korang nak percaya tapi serius beb!!! krole memang suka sangat dengan benda zombie-zombie ni tapi tak adalah maksud krole suka nak jadi zombie hahaha!!! kalau nak jadi zombie pergh!!! jauh sekali rasanya. Sebenarnya maksud krole tadi, krole memang suka sangat tengok zombie ni tak kiralah dalam wayang ataupun permainan game pergh!!! asal ada kaitan dengan zombie ni "confirm" layan tak ingat dunia hahaha!!! kejap tadi krole baru lepas tengok cerita "resident evil" pergh!!! walaupun cerita tu dah kira basi tapi tak tahu nak kata macam mana, tak boring krole tengok... yang kesiannya isteri tersayang, beliau tak berapa nak minat cerita-cerita macam ni.

Kalau ikutkan takut juga kadang-kadang tengok wayang atau game zombie ni tapi dalam ketakutan tu terasa seronok pula. Mungkin? inilah kata orang tentang kepuasan dalam sesuatu perkara. Krole suka sangat tengok, lagi best kalau terbawa ke mimpi hahaha!!! siap boleh jadi hero tu!!! Oklah badan pun masih letih sebab hari ni kitaorang ada buat sambutan Maal Hijrah kat kampung so memang sibuk o0o0o0~ lagipun krole terlibat dalam persembahan marhaban so terikat sikit tadi. Oklah happy blogging semua.



p/s : brain!!!

5 Komen:

CekbOlat-bOlat said...

bolat paling tak suka zombie . apatah lagi game . rasa nak tercabut jantung

shaiful zaidi said...

suka Zombie Kg Pisang.

luqman zakaria said...

zombie seram kot..nampak macam blur tapi..uishh,,,otak..otak..haha

khairul said...

betoi shaiful..zombie kg pisang lagi best haha

krole said...

bolat : tu yg best wak~

shaiful zaidi : huhu best...mmg lawaks~

luqman : hahaha~muka pong ganaz~

khairul : hahaha~so mai rumah krole le tngok ceta sma2 khairul~