Wednesday, June 19, 2013

Header Pertamaku

Cuba korang tengok gambar kat atas tu... hahaha! ok tak?. Ok! sebenarnya gambar tu merupakan header pertama sekali yang krole gunakan dalam blog. Disebabkan diri ini terlampau rajin hari ini... sewaktu krole tengah membuang gambar-gambar lama kat dalam laptop tiba-tiba terjumpa benda berharga ni huhuhu... tergelak seorang krole waktu tu. Header ni kalau nak cerita pasal kualiti memang hancur hahaha! disebabkan diri ini terlampau fanatik dengan adiwira yang bersayap tu (tak ingat dah nama hero tu), maka terciptalah header macam kat atas ni hahaha! lepas tu buat hitam-hitam sikit kononnya nak bagi aura gothic sikit. Hm... rindu pula waktu mula berblog dahulu, ramai dah blogger yang seangkatan dengan krole dah menyepi seribu bahasa.

Ok! lepas dah bosan dengan header tu... krole gantikan pula dengan header kat atas ni hahaha! seperti biasa... sayap kena ada. Kali ini krole buat berkonsepkan kanak-kanak ribena hm... maksud krole ceria-ceria selalu. Sebab waktu tu ramai sahabat blogger bagi teguran, kata mereka blog krole terlampau gelap dan suram... So berpandukan komen membina dari mereka, maka terhasilah header ni. Tengok! ceria tak? hahaha! ada pelangi, awan comel, ultraman, domo dan yang penting adalah diriku... huh! rindu sangat waktu ni. Sebenarnya ada banyak lagi header krole, tapi... 2 ni saja yang krole jumpa. Hm... lepas ni tak tahu nak buat header macam mana? any suggestion? happy blogging semua.


Iklan : "Sila Klik Sini untuk undi krole dalam digi wwwow award sebagai "blogger of the year".

p/s : header pertamaku...? macam copy dari tajuk ibu mertuaku je ni? hihihi~

20 Komen:

AiSyA LiEzA said...

hehehhehe.. baru perasan ada sayap.. adeh!

Ca Ezah said...

mesti ada sayap ea? hehe..aset tu..

Rosniyati othman said...

ada sayap..patut suka terbang ya!

Cikgu Norazimah said...

azie mmg suka yang ke-2 tu ! mmg chomel ! ada pelangi2 gitue...hehe

PeRdU cINta said...

wings tu jadi treadmark ye mr krole..baby zahrah boleh terbang ni..tak kisah apa pun yang kita lakukan..perubahan yang positif itu sebenarnya melambangkan peribadi individu tersebut..ok lepas ni buat ala ala terbang,,sebelah tangan paut mrs krole..sebelah lagi macam peluk baby zahrah gitu..ha..cumill :)

fyna said...

so sweet~ ala.... blog fyna pun suram gak. ^_^ kaler kelabu dan hitam je...

takde masa lagi nak touch-up2....

hana hadi said...

mmg fanatik betul dengan wira bersayap tu.. hehe

S.K.A said...

ha3..nmpak menarik..terbaik la header 2..nmpak ganas jew..

Aku Penghibur said...

terserlah kehebatan :) bro ganas dan bergaya :)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

header terkini pun still bersayap..ni mesti suka makan sayap ayam ni..hahaha :)

D_08 said...

awok pun bile tengok balik header awok mule2 berblog ni......macam lawak je.... tapi mase tu ilmu blog awok basic je... kighe header tu yang terbaek leee...... macam mike krole..mesti bangge tengok header mike mase tu kan???

iAmCekbolat said...

header sebelum kahwin ye . hehehehehe

p/s : abg bolat polis ;D

el said...

pasni wat lah header ada wife ngan zahra tp sayap tu xleh buang lah wajib hahahaha

kali ni wat bb zahra yg ado sayap mesti cute gilosss :)

boni kacak said...

bro..tukar lah domain www.krolesayap.com

hehehehe

Mizz Aiza said...

semua header nampak macam super hero.. :D

krole said...

to all : thanks ye sudi bce entri ni...hihihi kalo da minat katakan...em...menarik jgk cadangan2 sahabat ni...InsyaAllah kalau krole da busan ngan header akn cba buat melalui cadangan korang semua hihihi. Tapi...yang confirmnya sayap mmg takle buang hihihi...da tagline terbang2 kan

Mieza Jhaa K said...

Krole ni mmg ceria orgnya.. saya hanya ada 1 header je..boring dh tgk..tp selagi ada org kata cantik, sy biarkan je lah..haha

Giorgio Izas said...

He3...
Mesti sronok kn mase dok ngedit2 header 2... (^_^)
btw, smue design 2 cantik... He3

MaYa MustWany said...

sayap n domo..benda yang ala2 wajib dalam blog krole

||aLeaSaRa|| said...

yelah setuju jugak cadangan kawan2 untuk header tu..jangan lupa nak 'terbang' jengok blog kitorang pulak tau kalau dah ada header baru he3..