Tuesday, June 25, 2013

Final Masterchef Selebriti Malaysia Musim 2

Teringat krole kejap tadi... Mrs. krole ada bertanya kat krole "abang rasa siapalah kan... siapa yang menang masterchef selebriti malam ini?". Dengan berbekalkan riak wajah yang slumber terus krole jawap "entah yang... the rock kot" hahaha!. Percuma krole dapat cubitan manja dari Mrs. krole huhuhu. Kalau nak diikutkan, krole tak berapa layan sangat program ni... kurang minat sikit. Mrs. krole minat sangat tengok program ni, boleh kata tak pernah terlepas satu episod pun huh!.

Rasanya kalau ditanya... dari A sampai Z... Mrs. krole boleh jawap kalau bab program ni. Menurutnya malam ini final dah. Malam ini yang berentap adalah syura (nazam berkasih) dan celina (3R). Huh! macam menarik pula kan? hm... tadi krole ada skodeng sekejap kat facebook dan... yes! rata-ratanya semua orang update pasal final masterchef selebriti malam ini. Hm... oklah krole nak lepak-lepak dengan Mrs. krole dan baby Zahrah ni so happy blogging semua.



p/s :  aku sokong syura~

12 Komen:

PeRdU cINta said...

hihihihi..lebam tak kena cubit manja..ermmm tunggu zahrah besar sikit..tolong cubitkan sekali..gurau je ye mr krole..tak kisah la siapa yang menang asalkan apa yang dilakukan mendatangkan manfaat dan kesan yang baik pada para penonton..amin.. :)

hana hadi said...

rata2 orang duk update pasal masterchef, running man, teduhan kasih.. tapi satu apa pun hana xminat dan tak tengok..

Giorgio Izas said...

Sape yg Bro Krole agak bleh menang ek?...
Klu Giorgio pilih Celina kot... He3

Mia Liana said...

syura yang menang....

S.K.A said...

Assalam krole :) ha3..mesra suami isteri, best tu..nmpak sgt suaminya minat wwE...sama la kita, xlyan sgt program mcm 2..

el said...

hahahaha sib bek kena cubit jek haha

Mieza Jhaa K said...

Haa mmg dah agak Syura menang..

azman said...

hahaha betul betul betul.. rock menang

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...krolezone,

mselim3 pun sokong syura...hehehe
kita serupa...

Aku Penghibur said...

kecewa the rock tak menang hehehehe, ahhh kan dah kata syura menang

Mizz Aiza said...

tahniah kepada syura kerana menang..

puteri kasih said...

ha ah la bro..the rock yang menang. eh bukan.. syura yang menang...hehe