Sunday, July 11, 2010

Buffered Earnings dari Nuffnang(3)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2....belum sempat lagi kegembiraan krole dapat BE ke-2 dari nuffnang hilang,muncul pula BE ke-3 (yeaaahhhh!!!) kali ini krole dapat buffered 8TV pula.wuahhh best r begini,bertambah sayang krole dengan nuffnang ni...krole juga ingin mengucapkan terima kasih bebanyak kepada rakan2 blogger semua kerana selalu singgah memeriahkan blog krole,kalau korank tak mai rasanya sampai bila2 krole takkan dapat BE dari nuffnangni..luv u all...kepada encik nuffnang pula terima kasih juga krole ucapkan kerana sudi beri buffered earning ni kat krole...TERIMA KASIHHH!!!!(ala2 aleycats,ahaks)



tq nuffnang....bagi r lagiiiii....



p/s : semua sekali yeahhhhhhh!!!!!

23 Komen:

tricksrex said...

haha
sonok kan krole
last 2 week aku dpt 4 BE
sonok tak terkata
skang dah jadi metered dah
hehe

kasih suci said...

wow seronoknye...ajar la cane nak dpt buffered tu...

krole said...

tricksrex=wuahhh tahniahhh...mmg bes...

krole said...

kasih suci=mmm..krole bru g wak..tp rasenye...kne rajin BW n update blog wak...ngeee...

Umie Nadhirah said...

tahniah! bestnye..

krole said...

hehehe...tq umie..salam perkenalan...:)

Hamzah Ian said...

wah.. cun2.. bagi skit.. haha

krole said...

xdak hal hehehe...jom mam sate...ngeee...

Mijie said...

tahniah krole..nnti leh share kn..:P

krole said...

krole okai jer mijie...hehehe...jom...

suka_haha said...

Hoi kawan2x!!.. krole dapat buffered ni hehehe...

krole said...

heheheh...tq matdin...ngee...:)

S.I.T.I said...

erm..sbnrnye BE tu cmane eh kaedahnye?xphm la.. :)

kakngah said...

wa xder buff,,
huwaaaa!!!
sedey bebe!

krole said...

nape cdihhh???

el said...

tahniahhh keje kuat la pasni miahahaha

tiefazatie said...

tahniah wak..shoutmix full..lala

M a W a D D a H said...

xleh tnggl komen kat shoutmix...ramai sgt cari krole...hehe

krole said...

hehehe..tu r kebelakangni asik full je..time kasih smua...korank semua 'the best'

tiefazatie said...

aah,,skg pun msh nie..=)

Mijie said...

waa...tahniah krole..dpt plk ek..bez nye..yg dulu msh berjalan ek..sonok2..:)

krole said...

heheheh...tq mijie...

Mijie said...

sme2 krole..:)