Thursday, July 29, 2010

Award dari Aj

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...heeee,hari ini krole dapat award dari blogger AJ the macho boy pula,terima kasih krole ucapkan kerana sudi berikan anugerah ini kepada krole ngeee...ohya bagi siapa2 yang ingin mengunjungi beliau,sila klik kat sini dan kalau korank nak tau sapa AJ ni klik "yahoo messenger" yang ada kat sidebar beliau,itupun kalau dia belum buang lagi heee...macho...okai AJ krole mulakan yer...


Nama panggilan anda?
-krole.....K....role....

Barang yang harus ada dalam beg anda?
-duit beribu2 miahahaha...

Sudah punya pacar?
-enga ada lagi siii...

Panggilan anda daripada pacar anda?
-enga tau dong...

Habit anda yang paling teruk?
-kuat makan heee...

Orang yang anda sayang?
-family dan semua member2...

Anda sayang saya tak?
-krole cayang AJ.....!!!

4 Komen:

Zura said...

waaaahhh...kumpul award je skrg nie... :)

krole said...

zura=hahahah...tau xper...

AJ said...

thanks krole..hehe tp soklan last tu agak meremangkan bulu roma ekekeke thanks sb wat award tu siap promote skali hehe

krole said...

AJ=heeee...gurau jew bro...ngee...jgn isau krole lelaki sejati