Tuesday, July 6, 2010

Tolong!!!


Tolongggg!!!kroleeeee!!!eh? lupa pla...Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...pening kepala krole malamni bila tenet da okai ade masalah lagi,krole best2 je BW tapi tak dapat nak "open" shoutmix member2 pula,bila krole masok blog member2 jadi macam kat gambar diatas...napa yer???bagi siapa2 yang tahu...(tarik nafas dalam2..) TOLONGGGG KROLEEEEEE!!!!!



p/s : TOLONGGGG KROLEEEEE!!!!(wuahhh sni pon jerit tolong jgk ngeee)

20 Komen:

Ustaz Love said...

kihkih.. Itu tandanya peluru dah kehabisan.. menyerah kalah sajalah wahai krole.. hehe

Mijie said...

a'ah btul 2 Ustaz Love..g tdo 2..pluru dh abis..x sah tembak2..hihi..

Ustaz Love said...

bagi peluang Ustaz Love menembak dulu..

Bismillah

Bam..bam.. pewww

Cik Alin said...

hahaha,,
sape soh men tembak2 xajak ni??
nk join2..
huhu...

M a W a D D a H said...

adah dtg nak tolong...hehe

cuba la refresh byk2 kali krole...

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

senang jer.. if jadi cmni lg, gerakkan cursor ke tgh shoutbox, klik kanan...

(kalau guna moziila)

nnt akan muncul 'This Frame'

gerak ke situ n klik 'This Frame Only'

reason jadi smua ni sbb internet sesak... 2 jer

Amyna said...

Ermm..myna pernah gaks jadik lagu nih.. solution nya myna DC internet..pehtu p buat koje lain dulu..kalau duk ngadap bikin panas jerk coz iklan nuff pun x nampak..ada banner tp kosong.. bila klik pun ndak da function loading page...

p/s: krole..dia nak suruh krole rest sat la tue...ekekke.

krole said...

wuahhh tq kepada semua yer...walopon ade yg merapau ngeeeee....cayang anda semua muah2x kiss dari krole....;)

el said...

haaa krole el pun kena gak smlm
tensen tul
dok klik iklan tp shoutbox lak problem giler meren smlm terus giveup n tido awal

krole said...

wuahhh tq2x smua...luv ur all...:)

krole said...

tq2x senua yer..luv ur all..:)

Myfrin's story said...

Salam, dik krole. Broadband kak adalah pesakit utama 'benda' ni. Mau tak malu, air mata ni pernah tumpah gara2 penyakit bband sudah datang, sabar jak la, huhu..

PUPUT said...

x try reload byk kali..line x ok kot..skg dah ok ke?^_^

NaNaJoe said...

dah try reload frame jew?

nuriz said...

smlm paling geram sebab kebanyakan blog saya pi jadi camtu. walaupun dah f5 pun, camtu jgk. geram btol.nasib baik hr ni dah ok

ataicha said...

reload frame la kut

Norhayati Rostam said...

besenye dia keluar ni

Here are some suggestions:
Reload this web page later.

so yati klik reload.

nas said...

ehh..tak sangke ade masalah cm2..huhu

krole said...

wuahhh rupenye ramai senasib ngan krole ni yer ngee...tp skngni da okai da...yeahhh!!!

shameel Iskandar said...

semalam saya pun mengahadapi maslah mcm ni. kebanyakkan blog member2 ghaib shoutmix. Risauj uga takut mmeber kata kita x balas kunjungan