Tuesday, July 20, 2010

Connie Talbot

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2..sejak mengenali seorang blogger bernama nadhiera or lebih popular dikenali sebagai -n4dhi3r4- barulah krole kenal connie talbot(hehehe,bru kenal tu),sebab diblog beliau ada lagu budak perempuan ni iaitu "over the rainbow",memang best lagu ni..tenang jew jiwa krole dengar,tambahan lagu ni dinyanyikan oleh seorang budak perempuan jew..wuahhh respekkk!!!



connie talbot merupakan warganegara britain yang lahir di streetly,west midland pada 30 NOV 2000 dan dia mejadi popular pada tahun 2007 semasa dia mengikuti satu program realiti mencari bakat disana iaitu "Britain Got Talent" dan sewaktu itu dia baru berumur 6 tahun (wuahhhhh..biaq tolll!!!)juri2 yang mengendalikan rancangan itu salah seorangnya adalah Simon Cowell,hehehe...siapa tak kenal brader ni,kalau cakap memang tak da tapis..namun sewaktu connie melakukkan persembahan dia diberi pengiktirafan dari Simon (wuuahhhh dasyat ni)namun pada pertandingan itu connie kalah kepada Paul Potts,tapi hasilnya selepas itu connie talbot menjadi popular diseluruh dunia(ehhh??yerker??krole bru knai jew,heee)dan albumnya "over the rainbow" terjual lebih 250,000 unit diseluruh dunia...


video connie talbot sewaktu mengikuti "Britain got Talent"



p/s : wuahhh rasenye brape r gaji budak ni...???

17 Komen:

n4dh!3r4 said...

hehehe baru ingt nak buat entri sama ada nak remove atau tak lagu tu.. hohoho~

krole said...

n4dh!3r4=hehehehe...xyah wak,bes lagu tu heee...

+akufobia+ said...

ngaa.ayook.da terpesona.

Zura said...

comelnye dia...gigi depan xde..

jerung darat said...

comel nye. . .suara pn sedaap gak. . .hehe. . .

krole said...

akufobia=hehehe...bes kan...

krole said...

zura=heheheh..tp berbakat...

krole said...

jerung darat=hehehe..tu la bro...

Siti said...

best ke dak kecik tu? xpenah dgr pn.. nk try dgr la skali..hehe

krole said...

siti=amacam..beskan???

atie said...

berlinang air mata ni tengok adik connie tu nyanyi.. kiut sangat!

Siti said...

dh dgr kt blog nadhiera td.. patutlah ramai suke. mmg best pon.. huhu

sebelas said...

pandai budak nie nyayi :D





http://nomborsebelas.blogspot.com/

krole said...

atie=bes kan wak...

krole said...

siti=tau xper wak..krole siap download da lagu ni boh kat handpon

krole said...

sebelas=tol,bkn smua bdk le nyanyo gni...tabik springg smua tok connie...

donnyien said...

genius girl...