Friday, November 12, 2010

Follower Ke-1100

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,entri kali ini krole tujukan khas buat blogger nadzirah yang merupakan follower blog krole yang ke-1100,wuahhh!!terima kasih krole ucapkan kerana sudi mengikuti blog krole yang tak seberapa ni(buruk,ngeeee)."bermulanya kembara sebuah perjalanan" begitulah slogan yang tertera diblog beliau dan krole amat meminatinya kerana bagi krole dunia berbloging ini amat luas dan setiap hari kita boleh diibaratkan seperti mengembara didalam dunia berbloging ni untuk mencari pelbagai maklumat,kawan-kawan baru dan banyak lagi benda-benda berfaedah yang kita boleh buat.


bagi member-member yang belum mengenali blogger nadzirah ni korang semua dijemput datang ke blog beliau(hehehehe),kerana bagi krole beliau merupakan seorang blogger yang nice dan funny~kalau korang tak percaya cuba pergi ke blog beliau komfirm best punya heee.ohya dan untuk pengetahuan semua blogger nadzirah ini juga merupakan peminat fanatik apa-apa saja yang berkaitan dengan jepun contohnya seperti Jdorama, Jpop, Anime dan manga,bukan itu saja beliau juga mempunyai koleksi vcd, dvd serta komik peribadinya sendiri seperti komik "tantei gakuen"(pergghhh!!!),ohyer beliau juga merupakan peminat fanatik kepada anime "deathnote"~sampai beli tu...buku deathnote(wuahhh respekkk!!!),tapi sebenarnye krole dah ada 2 wak heeee jangan marah hah.ngeeee~

untuk menerjah blog blogger nadzirah sila klik sini ataupun klik saja nama beliau didalam entri ini okai~yeahhhh...


p/s : lapo lak~ngeeee

14 Komen:

nadzirah aqilah said...

erkk.. terkesima jap.. hehehe.. malu2... mcm nak lari laju2.. hehehe

thanks banyak2 krole! nanti sy berusaha untuk dapatkan domo krole ya!!!

sekali lagi.. hontouni arigato guzaimas!!

psss... psl death note tu jgn ckp kuat2 krole ada 2 malu saya.. hehehe

krole said...

nadzirah=hehehe~okai2 wak..tq bebyk yer...susah kan wak je...

hehehe kte le jdk cam kira n L da wak ngeee~

suka_haha said...

wah!! bnyknye follower krole hehe... dah xleh isi kat shoutmix dah ni.. lebih limit 60 post per hour ni kat shoutmix ni hehe..

krole said...

matdin=wuahhh matdin...lme x nmpk~ohyer kan cbox ade kat sblah tu???

sarah-najwan said...

ramainyer folower dia..thniah..

p/s:akak nk tanye sket nih..shoutmix tu ada limit post yer...selalu akak xle nk jerit sebab mesti ckp dia limit..hehe

krole said...

sarah=hehehe~yer da smpai limit..tp kak cbox ade kat sblah tu~

Mar said...

wah tahniah blog krole dah rmai follower,....

krole said...

mar=wuahhh tq2 mar...heee~

Kyuubi said...

tahniah2 folower dah beribu. aku baru je berapa ketul huk3

yg ikhlas,

Blogger 20 Sen

krole said...

kyuubi=heheh besa r tu bro..tiap apa yg kite bat mesti ade prmulaannya~yeahhh keep it uppppp~!!!

Chaon Cornerz said...

perghh.. follower ribu raban.. caya la krole.. =)

niDa said...

ops jeles2... ahahaha... saya nye follower brape kerat jek.. sedih tetibe.. tp tape.. gembira menulis blog bkan sbb follower.. klu ade follower yg rmai tu dah jd satu kelebihan buat kita...

krole said...

chaon=hehehe tp chaon lbh bnyk ngeee~

krole said...

nida=tol wak...berblog krna mnt..mesti best pnye ngee~