Saturday, February 19, 2011

Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak

Wuahhh!!!sekarangni dah macam musim "bloglist" pula kan???huhuhu alhamdulillah balik dari kerja ni bila krole buka blog je~perghhh!!!ada member blogger yang sweet sangat sudi mengetag krole untuk mengikuti segmen bloglist dari blogger budak botak!!!nak tahu blogger sweet mana yang sudi mengetag krole~hah!!!ok-ok blogger itu adalah blogger C-Tea hehehe mesti ramai yang kenalkan???beliau merupakan diantara member-member blogger yang kuat menyokong blog krole yang tak seberapa ini uhuk~terima kasih ye wak~eh???dah keluar topik ni~berbalik kepada cerita kita tadi,ok apa kata kita join ramai-ramai segmen bloglist ini,bagi lagi meriah!!!lagipun melalui kaji selidik yang krole buat,syarat-syarat yang ditetapkan oleh penganjur amatlah mudah,senang cerita kacanglah~ngeee...so jangan tunggu lama-lama,nanti terlepas pula peluang keemasan ini.

bagi yang berminat untuk join segmen bloglist dari blogger budak botak ini,sila klik sini untuk mengetahui akan terma dan syarat dengan lebih lanjut~yeahhh!!!

krole tak tahu nak tag siapa???so krole tag semua member-member~harap korang sudi join ye~



p/s : hrp2 dpt masuk~

14 Komen:

Zaer!! said...

Joint jangan tak joint bro.ahaksss.Pernah gak masuk blog die dulu.huhu

khaifaiz said...

aku dah pnh join lu.. tak tau la boleh lagi ke tak.. ahaks

M a W a D D a H said...

rajin krole...:)

p/s: krole nak satu xleh ah sebab memang ada satu je krole...hehehe

mohd sasuke said...

fuyyo..hehe

ammboi.blogspot said...

jum pakat2 join...

Muhammad Mustaqim Razali said...

hua cam best jer bunyi nyer kerole...
jom join reramai...

krole said...

zaer=wuahhh dah join!!!Ngeee~

krole said...

khaifaiz=ngeee..tak tau lak bro..reject kot~ngeee

krole said...

mawadah=huuhuh x r wak mmg tgh free...wuahh!!cute tu..suke sgt~

krole said...

caer=wuahh!!join r bro ngee~

krole said...

ammboi=bgui2..jom pakat2 ngeee~

krole said...

mustaqim=wuahhh!!!best2...pe g join r...ngee~

c-tea said...

haha..thank sbb tag ct k krole...

krole said...

c-tea=huhhu bkn wak yg tag krole ke ngeee???