Wednesday, February 16, 2011

Malam Yang Indah

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger-blogger diluar sana,wuahhh!!!letihnya krole hari ini...ini baru balik kerja je~adus tapi waktu dalam perjalanan balik dari kerja tadi krole ternampak...han...hehehe taklah saja buat suspen ngeee~jangan marah hah,begini ceritanya sewaktu krole tengah merempit kat jalan tadi krole sempat mendongak kelangit,apa taknya indah sungguh ciptaan Tuhan~bulan mengembang penuh tu!!!tengah krole mengahayati keindahan bulan tadi(huhuhu sempat lagi),tiba-tiba krole ternampak benda bercahaya yang laju membelah cakrawala(perghh!!dasyat ayat tu),tengah krole tertanya-tanya apakah benda yang lalu tadi,member krole kat belakang selaku pembonceng tegar motor krole menepuk belakang krole dan berkata "perghhh!!kau nampak tak tahi bintang tu?" ohhhh!!!rupa-rupanya benda tadi tu tahi bintang,krole first time nampak.

Terus mood krole yang tak berapa nak GOOD tadi bertukar menjadi GOOD,kerana ternampak kekuasaan yang Maha Esa,alhamdulillah~korang pernah nampak tak???walaupun sekejap tapi krole bersyukur juga,tak sangka boleh tengok...terus dalam hati krole ni terdetik betapa kecilnya kita didalam alam semesta ini~ok kita tukar topik pula...berkenaan segmen yang krole buat semalam terima kasih krole ucapkan kepada blogger-blogger yang sudi join~nak tengok siapa yang join.

Blogger Nadhirah Chan
Blogger C-Tea
Blogger Zalin

Alhamdulillah ada juga yang sudi join,perghhh!!!terharu krole~entri blogger-blogger ini memang best dan kreatif~krole respek kat dia orang bertiga ini,kalau korang nak baca entri-entri mereka just klik nama mereka diatas,memang berbaloi~jom kenali blogger-blogger yang mantap,cute,macho,menarik,tertarik dan bom atom ni hehehe~




p/s : mood memang GOOD skangni~

22 Komen:

c-tea said...

wah....krole mmg pndai amek hati kan...hahaha...tq vmuch...sbb tu la suke singgah sini...hak..kah..kah...ade name ct disana...thanks again

.: iEyLa :. said...

wahhh...u know how lucky are u??
i xpenah tgk tahi bintang...
subhanallah..

chuu said...

chuu x penah nampak tahi bintang., tapi chuu penah tgk bintang paling cantik time kat langkawi., amazing sangat, :)

Nadhirah-chan said...

waaaa thanks ek ! hikhik :)

Puanbee said...

ekeke nk klik nih..kompom tk nyesal kan? lama tk dtg sini :)

M a W a D D a H said...

wahh krole...dapat tgk tahi bintang...bertuah krole...bukan senang org dapat tgk...

caliph shuriken said...

pnah jgak tgk dulu.. komet halley.. mmg cntik ar komet tu ^^

latest en3: ~ salam maulidur rasul ~

i am S!L4H.. said...

sy x prnah tgok lg dpan2 mte uncle krole..heeee
nk gak tgok...

ammboi.blogspot said...

selamat pg krole...
malam yg indah yer...

nadzirah aqilah said...

alhamdulillah.. dapat tengok dengan mata sendiri kebesaran tu..

eh.. err.. krole.. sya baru nak join taw.. boley accept lagi ke x ek? hehehe.. link sya dh tinggalkan kat entry segmen tu.. hehehe lau terlambat xpe.. ngeeee

krole said...

c-tea=wuahhh!!malu r wak..welkam2 ngee~

krole said...

iEyla=cantek awak~bestnyeee....msti wak jeles kan???ngeee

krole said...

chuu=wuahh!!msti bestkan waktu tu wak..terasa beruntung sangat..sal kte je dpt tngok..cam trpilih lak~

krole said...

nadhirah chan=huhuh krole yg patot ucap tq kat wak..heee

krole said...

puanBee=wuahhh!!tu r lame x nmpk~

krole said...

mawaddah=huhuhu untung kan krole hehehe~

krole said...

caliph=wuahhh!!tol ke ni caliph???serius~

krole said...

silah=huhuhu nnt pakcik bawak p tmpt yg pakcik nmpk tu ek~

krole said...

ammboi=wuahhh!!!tq ammboi..mmg indah pon~

krole said...

nadzirah=huhuh krole ok je r wak..sat g krole publish heee~

i am S!L4H.. said...

haha..nk bwk erh......*laaaaaa sgt kannn..hahaha

krole said...

silah=adus x sngka lak silah mai tngok lik ngeee~