Saturday, January 29, 2011

Contest : Saya Sayang Kawan-Kawan Saya

Dalam kesibukkan berkerja krole cuba mencuri masa untuk mengupdate blog ni,uwahhh!!!sedihnya...!!!rindu sangat dengan korang semua...maklumlah kat dalam jel mana ada internet so susah sikit nak update blog,bila balik rumah pula dah penat~mandi-mandi je terus lelap adus boringkan??rutin harian krole???benda yang sama setiap hari.ok-ok berbalik kepada topik kita hari ini...hari ini krole nak join kontest yang dianjurkan oleh blogger indra yang hensem,macho,da bom,mantap,dan segala-galanya ngeeee(puji lebih ni ade apa2 ke?),kontest yang dianjurkan beliau memang best dan simple bagi krole,korang hanya perlu menyertakan gambar korang bersama rakan-rakan~senangkan???so apa lagi jom kita join ramai-ramai.

saya sayang kawan-kawan saya kerana bagi krole nilai sesebuah persahabatan adalah amat penting terutamanya pada waktu ini(dalam gambar),kerana pada zaman persekolahan kawan-kawan adalah segalanya bagi krole,dan kadang-kadang tu krole lebih selesa meluahkan masalah krole kepada kawan-kawan karib berbanding dengan keluarga,perkara ini krole tak dapat nak terangkan kenapa?cuma mungkin krole terlampau percaya dan yakin kepada kawan-kawan krole.susah senang kami harungi bersama mencipta kenangan terindah sewaktu dibangku persekolahan(perghh!!!),dan kerana kawan jugalah krole menjadi manusia yang berguna sekarang~so krole bersyukur sangat mengenali kawan-kawan yang seperti diatas dan krole sentiasa mendoakan diaorang dan berharap agar diaorang berbahagia disamping keluarga yang tercinta.amin~hehehe...kerana itulah krole sayang kawan-kawan krole.

gambar ni saja krole letak~rindu sangat dengan dorang semua...sekarangni semua dah berkerja merantau sana merantau sini,so masa untuk kitaorang berjumpa hanya pada hari lebaran~uwahhh,sedihnya...!!!miss you all...

krole tag : bulan,assoy,dan zaer *harap korang join ye yeahhh!!!


p/s : smbung lik keja~

12 Komen:

nelly said...

GUD LUCK !

Indra Amirrul said...

thx sebab join..:)..gud luck ya..:)

M a W a D D a H said...

jumpa kawan2 yg sekepala best kan krole...:)

eyqasara said...

bila tgok nie..tringt zaman skolah dulu.. huhuhu..

tomatokering :) said...

tercarik2 krole yg mane . kekeke :P
gudluk ek ! ;)

krole said...

nelly=wuahhh tq nelly~

krole said...

indra=welkam2..ngeee~

krole said...

addah=huhuhu tau xpe wak...mmg best pon~

krole said...

eyqasara=huhuhu krole pon wak..cdihkn..susah da nak jmpe mmber2~

krole said...

tomatokering=huhuhu...yg muke skema tu wak hehehe~

Mijie said...

waaa tiba2 plk mijie rindu kt kawan2 zaman persekolahan. dah lama x jumpe taw..hari lebaran pun x dpt jumpe taw..sedihnyee....waaaaa

krole said...

mijie=wuahhh!!cedihnye mijie..tp...kte serupa..!!!ngeee~