Sunday, August 8, 2010

Manga Stream Dot Com

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...krole tujukan entri ni khas untuk peminat2 anime diluar sana yang masih lagi mencari laman2 web yang menyediakan online komik seperti 'onemanga' yang ditutup baru2 ini,namun jangan risau kerana sekarang anda semua boleh melayari 'manga stream' untuk membaca komik2 terkini yang ada dipasaran,yeahhhh!!!(entah2 ramai da tau)yang bestnya 'manga stream' ni,dia updated setiap minggu...so korank bolehlah membaca komik2 yang ada disana puas2,ngeeee...

ini merupakan salah satu babak didalam komik naruto episode 505,yes!!!naruto berjaya menjinakkan kyubi,heeeee...korank yang ingin membaca episode ini sila klik sini

p/s : cepat!!!!!!kalo x rugi....!!!!

6 Komen:

RedBoy said...

owh.. daku x minat dgn komik mcm ni.. red suka komik yg lain.. n one more.. red x suka bca online..heee.. lebih feel kalau beli sendiri n baca

Tomato Gurl's Life said...

wah da lama xtgk naruto..
rs2nye last episod tgk 3++ kot...huhu..

krole said...

RB=wuahhh yer ker redboy..komik per ek???msti ujang kan???

krole said...

tomato=ehehehe..le r bace kat manga stream tu...

Nur Hayaty said...

owh....nasib baik yaty tak suka ngk naruto,so tak yah lah join..hehe

krole said...

nur hayaty=hehehehe...bes wak..cube tgok dlu-msti berbaloi-ngeee