Monday, August 9, 2010

Header Baru Krole

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...hari ini disebabkan boring sangat dan tak da aktiviti langsung,so krole buat header baru untuk kroleZONE(hehehe,brape kali tukar da...)okai gambar kat atas tu merupakan header pertama krole yang betemakan gothic heeeee,ohyer lupa pula sifu krole bab edit2 gambar ni ialah wanhazel...mesti ramai yang kenal kan???kalau nak belajar edit gambar guna photoshop wanhazel merupakan orang yang sesuai untuk anda minta ajar(hehehe,jgn mara wan ngeee)lama juga krole guna header ni..tapi bila da borink krole tukar dengan header kat bawah ni...

hehehe waktu ni saja krole buat banyak2 kaler,nak bagi blog ceria sikit ,dan setelah borink ngan header ni dan mendapat idea..krole pon buat header baru cam kat bawah ni...

hahahah...yang ni lah merupakan header yang paling lama krole guna(emmm...x ingt da bape lame..heeee..),so my latest header adalah....dam,dam,dam...(bunyi dram,sje nak bagi suspen skit...)

yang ni tak tahulah bertahan sampai bila,ngeee...krole saja buat headerni simple agar tak sakit mata korank yang selalu mai blog krole n krole harap korank suka dengan header baru kroleZONE ni.

p/s : cantik x????cantik x???...:)

24 Komen:

NuSaNa NoSa 91 said...

debushhh~ perlawanan antara yg baik dan jht.. mana satu menang??
ha3~ itulah interpretation keen bila tengok header baru krole tuh.. btw, cun je~ ^_^

masturah idrus said...

dasat owh......

krole said...

keen=hahahah tol..tepat skali wak..100 mrkah tok kmu...

krole said...

masturah=hehehe dasyat ker wak..ngeee...

tiefazatie said...

penuh lak ur shoutmix nie..digi2..hihi

krole said...

tiefazatie=hehehe..sory yer wak..ngeee...

kakrose@kakyon said...

krole boleh ajar tak?

aSmiDar said...

cantik!!!

krole said...

kakrose=bole...ape slhnye...heee...

krole said...

asmidar=tq2x wak heee...

Afiq said...

hehe kreatif r krole..skng da kurang idea nk edit2 gamba..dulu2 leh la ehehe

krole said...

afiq=hehehe..krole pon bknnye kreatif sgt ngeee...

tiefazatie said...

full dh shoutmix krole..digi2..hihi

krole said...

tiefazatie=hehehe...sory2x yer wak heee....

tiefazatie said...

hihi..okie je..klik2 lg wak..haha..fames wak nie

krole said...

teifazatie=heheheh mne de wak..besa2 jer...

Tomato Gurl's Life said...

wow dahsyat2..tumbukan padu...huhu..
cantik la header ni...krole edit pki pe??

RedBoy said...

nice header.. krole org baik, kan? tentang abis2an org jahat.. hoho.. buat tok RB leh? huhu

krole said...

tomato=hehehe..pakai photoshop wak...ngee...

krole said...

redboy=hehehe...bole2x insyallah...

Wan_hazel said...

hahaha..krole..tengs promote bame wan..hehehhe....nice header krole...cam krole baik n krole jahat je..hehehe...

krole said...

wanhazel=heheheh...wan kan sifu krole heee...krole xkn lpa smpi bila2x...

Nur Hayaty said...

jadi krole biru iaitu baik ye
jangan jadi krole merah iaitu tak baik..

hehe..selamat menyambut Bulan Ramadhan Almubarak krole..=]

krole said...

hayaty=heeee...kre g2 r wak ngeee..