Sunday, August 1, 2010

Jom Ikut Teha Giveaway

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...hari ini krole tertarik dengan satu "giveaway" yang dianjurkan oleh blogger teha iaitu merupakan seorang siswi dari di UITM dalam jurusan Bachelor Foodservice,beliau menganjurkan "giveaway" ini disebabkan beliau mendapat sambutan yang memberangsangkan didalam dunia berblogging ni,so beliau mengadakan giveaway ni khas untuk follower2nya(yeahhhh!!!)krole berminat dengan "giveaway" ni kerana hadiahnya memang best..dimana pemenang "giveaway" ini akan mendapat hadiah berupa 12 biji homemade coklat(mmm,yummy)dan 10 hadiah saguhati misteri kepada pemenang2 yang lain.


SYARAT-SYARAT:

1. firstly, wajib menjadi follower blog http://tehanurfateha.blogspot.com
dan printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com.. (ada kan perbezaan kalo dah follow atau belum..)

3. buat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakan anda untuk menyertai giveaway contest ni..

4. letak banner giveaway kat sidebar blog korang.. :)

5. Wajib share giveaway ni kat facebook korang.. (korang mesti ada fb kn.. ;D)

6. kemudian, selepas dah join tinggalkan link anda di ruangan komen entry JOM IKUT TEHA GIVEAWAY.

7. tarikh tamat adalah pada 31 Ogos 2010.



copy>paste dari Teha.
bukti sebagai follower wak..krole follower wak yang ke 124...

okai krole tag 2 orang yer :
1.n4dhi3r4
2.ratu qiqi

p/s : krole mmg suke coklat...mmmm....

3 Komen:

Siti said...

wow,, bestnye coklat! nyum3.. huhu

krole said...

siti=ape lagi..jom join ngeee...

krole said...

mari...mari...mari...kita join ramai2