Thursday, May 19, 2011

Nenek Teror

Huh!!! ingatkan abang teror tu dah cukup teror, rupa-rupanya nenek ni lagi teror pergh!!! memang respek sangat!!! korang semua cuba tengok gambar kat atas tu, untuk pengetahuan semua aksi yang nenek tu buat adalah aksi betul, benar, atau true yang dilakukan olehnya sendiri huh??? sekali pandang susah nak percaya o0o00!!! dua kali pandang??? pergh!!! lagi payah nak percaya hehehe... korang kenal tak siapa nenek ni??? nama beliau adalah Bette Calman iaitu seorang instruktur yoga yang berumur 85 tahun wuah??? dia ni juga dinobatkan sebagai instruktur yoga tertua di dunia. Dahsyatkan??? walaupun tubuhnya sudah dimamah usia namun krole rasa kelenturan dan kelincahannya mungkin boleh mengalahkan orang yang lebih muda daripadanya betulkan??? namun pesan krole kepada nenek-nenek diluar sana sila jangan cuba aksi-aksi seperti diatas ya takut lain pula jadinya ahaks~ lagipun nenek teror ni berpengalaman selama 40 tahun dalam bidang ni, tu yang teror buat aksi-aksi macam diatas. Cuba tengok aksi kat bawahni??? korang boleh buat tak???.

Hah!!! ambik kau!!! boleh buat tak??? dah macam aksi brake dance je krole tengok ahaks~ terus terang krole kata kalau krolelah kan??? hm... rasa-rasanya dah terkehel tengkuk kot hahaha!!! ups terlebih sudah. Apa-apa pun krole memang respek kat nenek ni yeah!!!.



p/s : huh!!! dasyat tol la!!!

14 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya gak yg tak teror..huhuhu

CiK QiQi said...

wah3....sakan na blog krole skang..huhuuh....lari topik jap krole..hahahhaa

bab nenek ni..mmg i xtmampu le...hahaha..silap2 tgolekk..hahaha

sarah mohamad said...

haha. salute betul nenek ni. orang muda pun tak boleh buat aksi ni. hiks

missSenget said...

krole mesti bole buat kan??

pat..letak gmbr krole pulak.. :D

blog-tips-kurus said...

jangankan nenek, i yg muda remaja ni pon tak pass buat aksi ngeri itu. lemaks berkilo2 nih! adeehhhh!! :(

Norhayati Rostam said...

breakdance?
krole bila lagi?
hahaha.

krole said...

LM=huhu wak teror pe ngeee :)

krole said...

cik qiqi=wuahh!!! lame x nmpk qiqiku~hrp2 sihat2 slalu ye

krole said...

sarah mohamad=tau xpe wak..huhu tabik spring kat nek ni~

krole said...

miss senget=hahah nget ni...mne krole reti..patah leher kang ngee~

krole said...

tips=huhu teror kan nek ni tips..ngeee~

krole said...

norhayati=ngee~x reti r wak..kalo x da lame krole join showdown tu ahaks :)

Norhayati Rostam said...

Haha..
Tak payah berangan.
Hilang terus kemachoan tu nanti.
:D

krole said...

norhayati=ahaks..ok2 wak :)