Tuesday, May 17, 2011

Kebaikkan Warna Hijau

Huh!!! alhamdulillah selamat juga krole sampai ke rumah walaupun basah kuyup huh!!! hujan lebat kat sini, inilah nasib penunggang motosikal bila panas hangus dibaham bahang matahari dan bila hujan pula habis basah dibasahi titisan hujan... tapi tak apa janji rock kan??? aik!!! ada kaitankah??? krole nak mohon maaf kepada member-member semua kerana tak dapat nak terbang-terbang sangat keblog korang semua, krole hanya mampu balas sebagai silent reader buat masa ini~ bukan apa kesihatan krole sedikit terganggu sekarangni, tak adalah parah sangat cuma demam dan selsema aduh... 2 penyakit inilah krole paling anti sekali, bukan apa kalau penyakit ni tercombo dan berkampung dibadan krole comfirm selera makan hilang, mana taknya hilang??? makan apa pun tak ada rasa!!! badan rasa panas sejuk je, dengan cuaca sekarangni pergh!!! dalam selimutlah jawapnya, nak emce malas pula nanti masuk rekod kerja pula??? hm... sabar sajalah kan??? cuba korang tengok gambar kat atas tu, ada rasa apa-apa tak???.

Huhuhu... bukan apa krole ada terbaca kat majalah tadi yang warna hijau ini boleh merangsang daya imunisasi badan dan dapat mengalakkan susana harmoni didalam badan??? so tips bagi orang sakit seperti krole ni banyak-banyakkanlah melihat benda-benda berwarna hijau ya ahaks~ lagipun warna hijau ni kan diantara warna kegemaran Rasulullah S.A.W.


p/s : hachuuuuu!!!

12 Komen:

c-tea said...

CUTE NYE..mesti hidung krole merah kan??hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

siannyer...
mkn ubat selsema tau.minta mc..dan rest.beli madu.biar cpt sembuh ye wak?

Sis Orchid said...

have a good rest, krole.

Halimatun Sa'adiah said...

take care krole ek...
byk2 tgk kaler ijo....

krole said...

c-tea=huhu mne de cute wak..mmg merah pon~

krole said...

LM=mmm~krole pon ade terfikir nak p beli madu wak..thanks ye

krole said...

sis orchid=thanks kak~

krole said...

matun=huhu thanks matun :)

blog-tips-kurus said...

kulihat hijauuuuu.. :-)

Gee said...

sama la kita..sesema..hehe gee suka hijau gak..hehe

krole said...

tips=huhuhu lihatla~

krole said...

Gee=huhuhu sekali same da~