Wednesday, May 25, 2011

Kenapa Krole Tak Suka Kerja Malam

Kenapa krole tak suka kerja malam??? hm... banyak sebabnya, pertama sekali tak dapat blogwalking malam-malam uwah!!! dah lah kebanyakkan member blogger krole online malam so tak dapat nak sembang-sembang dengan diaorang minggu ni. Kedua hm... seperti yang kita ketahui bahawa Allah menjadikan malam ini adalah untuk kita merehatkan badan disamping menambah amal ibadat, ala senang cerita malamni untuk tidur so korang fikirlah sendiri waktu tidur tu dijadikan waktu kerja pula pergh!!! memang tekanan dibuatnya terutamanya bila jam 12 keatas pergh!!! waktu tu dah macam zombie dah krole tengok member-member sepenjawat ahaks~ cakap orang dia pun sama heee... ketiga tak dapat nak keluar malam uwah!!! bukan krole tak suka keluar siang cuma malamni feelingnya lain sikit terutamanya bila keluar guna motor... feelingnya sangat sejuk terutama kalau hujan habis basah kuyup hehehe~ tapi walaupun krole tak suka kerja malam... krole kena pergi juga kalau tak tak adalah fulus, korang jangan menangis ya hehehe.

Adakah yang sedih??? hehehe... kalaulah ada pergh!!! terharu tahap gaban krole... apa-apa pun krole nak ucapkan terima kasih kepada korang semua kerana selalu membuat blog krole ni happening sangat, korang memang terbaik!!! minggu depan kita terbang malam sama-sama ya yeah!!!



p/s : uwah!!!

12 Komen:

mun hesan said...
This comment has been removed by the author.
Farierahasanz said...

ehehee . .sabo jelaa . .

<-- pun daa taa bley un9 mlm2 . . sedey2 . .hahaa

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini x suke keje malam sbb mmg kacau waktu tido betol daaa,.HAHAHA

dak eina said...

eina pon xske keje mlm! ngantuk kot! haha

Siti Suriani said...

malam hanye lah untuk tido! :p

krole said...

aik sapa nape delete komen tu???

krole said...

farierahasanz=mmg sdih pon wak~

krole said...

nurul=huhu tau xpe wak..leceh tol~

krole said...

dak eina=tu r..siang lagi r susah tido adus

krole said...

siti suriani=huhu krole stuju wak!!!

Wanzi said...

samalah dgn wanzi krole.... tapi nak buat cam mana macam kita keje mlm sbb demi tugas.... tanggungjawab tu... nice entry

krole said...

wanzi=huhu thanks wanzi..senasib r kte hehehe~sabo je la