Saturday, May 28, 2011

Maharaja Lawak Minggu 9

Huhuhu... memang bestlah maharaja lawak minggu ni ahaks~ suka tengok persembahan kesemua perserta huh!!! bak kata juri profesional Saiful Apek "macam nak terputus urat pankreas" krole tengok... tapi sedih juga sebab kumpulan balas tersingkir minggu ni uwah!!! mungkin bukan rezeki diaorang kot??? mana taknya persaingan yang ditunjukkan para peserta memang dahsyat!!! kalau krole lah jadi juri pergh!!! tak tahu nak komen apa, sebab rata-ratanya semua best~ jozan dengan persembahan yang menampilkan semula watak Mail Lambung pergh!!! layanz, jambu pula dengan segmen apa pun tak bolehnya hehehe memang bestlah, krole harap minggu hadapan prestasi kesemua peserta akan terus meningkat dan bukannya menurun ok!!! tapi boleh kata minggu ni jambu paling menyerlah diantara kesemua peserta syabas inspektor sahab!!! ohya kepada member-member yang belum lagi melihat persembahan mereka disini krole sertakan beberapa link persembahan mereka pada malam tu, jom layan yeah!!!.

Jozan
Jambu
Sepah
Nabil


Selamat menonton ya, sory krole bagi link persembahan yang krole minat je hehehe~ so enjoy...



p/s : hehehehe~

6 Komen:

khairul said...

rugi x tgk smlm...

ADfeez said...

suka jambu.. lawak die sume menjadi.!!! :D

Miela Tahril said...

mila da download yg full tapi blom tgk lg.:)

krole said...

khairul=huhu kan krole ade bg link tu...tngok jgn tak tngok heee~

krole said...

ADfeez=huhu mnggu ni mmg lawak dorank terbaik!!!

krole said...

Meila=huhu best wak~ tngok r ble ade mse heee