Monday, May 2, 2011

Nak Kerja Dengan Nuffnang

Huh kalaulah krole dapat berkerja dibawah syarikat nuffnang pergh!!! mesti best kan??? dengan wajah baru pejabat nuffnang yang ala-ala pejabat google begitu huh!!! nampak santai je~ mesti selesa para pekerja disanakan??? ohya kepada member-member semua yang berkelayakkan sekarangni encik nuffnang ingin menambah pekerja-pekerjanya atau lebih selesa dipanggil nuffies hehehe~ mesti ramai member-member diluar sana yang berkelayakkan kan??? rugi o0o0 kalau tak cuba, sedangkan krole yang dah bekerja dan tak layak ni pun dah apply ngee~ bukan apa saja nak cuba nasib kot-kot ada rezeki siapa tahu kan??? janji cuba dulu kan??? huh!!! kalau korang buka laman seseawang encik nuffnang cuba tengok kat ruangan "what happend @ nuffnang" korang semua boleh tengok wajah baru pejabat nuffnang kat sana~ huhuhu memang best krole harap syarikat encik nuffnang ini akan terus bertambah maju dan meningkatkan lagi pemberian buffered earning kepada blogger-blogger yang layak ahaks~

Tengok!!! bestkan ruangan lepak yang disediakan encik nuffnang kepada para nuffies~ dan kat luar tu kalau tak silap krole tempat bahagian tech menjalankan tugasnya heee... kalau nak tahu lebih lanjut baca sendiri ya ngeee~ harap dapat kerja dengan nuffnang ni ngeee~


p/s : uwah!!! cantiknye!!!

14 Komen:

mariatul_m0hamadiah said...

mudah2an krole dapat ape yang dicitakan..:)

~Eizny Ejan~ said...

waa cm menarik la keja at nuffnug 2.. cam ne nk aply :D
nk gak keja hehehe

Cik Aish said...

penah gak apply..hehe..mmg best klu dpt keje ngn nuffnang!!! seyess

.:|kamaryeah|:. said...

all the best krole~
semoga dpt jd warga kerja nuffnang~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tp..encik nuff tak sayang saya..ada satu jek BE tau ..lain semua dah jd meter.huwaaaaaa

►AdamXis◄ said...

assalam...uisshhh sempoi jer...besh gak klo sempoi2 x perlu pkai uniform

krole said...

mariatul=huhuuh insyallah~amin...

krole said...

eizny=huhuhhu wak msuk portal nuffnang kat sne ade tu~

krole said...

cik aish=huhu msti r wak..mende kte mnt kan???msti best~

krole said...

kamaryeah=huhuhu wak x nak cube ke?

krole said...

LM=ok r tu wak..krole da lme xdak hehehe~

krole said...

Adam=aha tau xpe bro..selesa kan keje camtu ngee~

nuriz said...

santai je tempat kerja diorang

krole said...

nuriz=huhuhu nuriz x aplyke???