Tuesday, May 10, 2011

iPad 2 Boleh Membunuh

iPad membunuh??? wuah!!! betulkah ni krole??? jangan main-main benda macam ni nanti tak pasal-pasal kena saman dengan syarikat apple ngeee~ mesti ramai dah tahu tentang gadget baru iPad 2 ni kan??? fuh!!! dunia sekarangni semakin maju dengan pesat, krole dah jauh ketinggalan ngeee~ krole saja buat tajuk suspen kat atas tu, bukannya iPad tu yang membunuh??? tadi tengah krole baca paper hm... maksud krole baca online kat internet, nak beli malas huh!!! adalah krole terbaca satu artikel yang menyatakan 4 orang tercedera sewaktu majlis pelancaran iPad 2 di beijing pada bulan ini??? pergh!!! pelikkan??? majlis pelancaran iPad 2 pun boleh membawa kepada kecederaan huh!!! dah tu 4 orang pula mangsanya, gara-gara nak beli iPad 2 je, pergh!!! dahsyat betul pengaruh gadget-gadget ini kepada manusia zaman sekarang. Tak sangka gara-gara benda tu je orang sanggup berebut-rebut dan bertumbuk antara satu sama lain kerana risau tak dapat memiliki gadget yang digilai ramai tu, huh!!! dunia oh dunia kenapalah jadi sampai begitu sekali??? cuba korang tengok gambar kat bawah ni, hah!!! itulah rupa mangsa-mangsa yang cedera tu.

Huh!!! tengok!!! terukkan??? nasiblah mamat ni tak mati, kalau tak pergh!!! tak tahu nak kata apa!!! semua ini hanya kerana ingin memiliki benda yang bernama iPad 2 ni, huh!!! kalau keluar iPad 3 macam mana pula reaksi diaorang ni kan??? silap-silap membunuh pun mereka sanggup??? huh!!! nasiblah kat negara kita tak ada lagi kes-kes macam ni kan??? adakah???



p/s : apa nak jadi???


18 Komen:

s h e e said...

erk...teruknyew...smpai cmtu skali org duk tergilakan gadget...huhuh...sy pon ketinggalan...ehehe...minat tp malas nk layan sbb rase bukan keperluan... (^___^)

.::: Princess MOMOY :::. said...

urm...bagi momoy ipad 2 tu tak cool
sebab besar gedabak
macam kelakar jer
orng nak makin kecil tapi ipad 2 tu dah macam bawak note book jer. huhu...
Korang pernah main game ni?"
Katak Puru boleh dimakan???"

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sampai catu ke tergila2 kan nya?hehe..mengalahkan bertumbuk krn awek.hehe

blog-tips-kurus said...

mujur saya tak gila mcm mereka!

alexa yussida said...

ape pon bolee kalo dah gila sgt dgn sumtin:D

cikida said...

iskk,,sampai cmtu sekaali..ape2 je la..itu pn nk berebut sgt..adehh

krole said...

shee=yes~tpat sngguh wak...

krole said...

princess moymoy=huhu tu r..makin canggih makin besaq hehehe..

krole said...

LM=hhuhuh tu r wak...mcm2 r dunia skngni~

krole said...

tips=alhamdulillah syukur ngee~

krole said...

cikida=huhu tu r wak..kategori gila da dorang ni~

krole said...

alexa yussida=huhuhu~ tau xpe wak~

caliph shuriken said...

skrg zaman org gila gadget, huh...

latest en3: unknown

krole said...

caliph=heheh tu r bro..taksub sgt~

iza said...

Assalam..
Ish...
ingatkan ipad tu meletop..

krole said...

iza=hukhuk!!! tak r wak..ngeee :p

i am S!L4H.. said...

haha. tajuk gempakk woo. seb bek cepat2 cover line. muahahah

bahaye la gitu. ish2

krole said...

silah=ahaks..tau xpe..dasyat tol dorang ni~