Sunday, May 8, 2011

Nak Sangat Berjogging

Aduh... du... du~ aik!!! macam bunyi dangdut dah hehehe~ wuah!!! sekarangni baru krole berkesempatan nak update blog yang tersayang ahaks~ ni krole nak cerita sikit, petang tadi krole and the gang pergi jogging kat taman hospital kajangni, best juga tempat tu. Nyaman je udara kat sana, tapi yang tak nyamannya pasangan-pasangan yang lepak kat sana, rasanya korang semua faham maksud krole kan??? memang tak malulah diaorang tu!!! tapi krole bukan nak cerita pasal tu!!! tengah krole and the gang berjogging ni adalah seorang member krole ni asyik usha awek je kerja dia, lari sikit je "weii!!! weii!!! awek cun lah!!!" hahaha dia ni tergolong dalam spesis pantang nampak perempuan kot??? tapi ada satu insiden menimpa beliau petang tadi, hahaha!!! tengah dia khusyuk usha awek yang tengah berjogging kat sana, tak tahu macam mana...??? sekali masuk longkang da~ walaupun longkang tu tak dalam tapi boleh tahan juga bunyi dia jatuh tadi, krole tengok dah macam nangka busuk dia jatuh tadi hahaha!!! padan muka hang!!! lain kali kalau nak jogging padang depan jangan asyik usha awek je~ ngeeee.

Setelah puas mengelakkan beliau, barulah kitaorang tolong bangunkan dia hehehe... tapi tak sangka pula krole, jatuh tu tak adalah teruk sangat krole tengok tapi... sekali terseliuh da~ kesian pula krole tengok tadi. Kepada memberku yang bernama Amran. get well soon ye hehehe~


p/s : nak sangat jogging~

6 Komen:

M a W a D D a H said...

kesian kat member krole...agaknya yg membolehkan member krole terjatuh dlm longkang tu sebab awek tu terlampau cun kot krole...kekekeke...atau sebaliknya...hakhakahk

sarah mohamad said...

ish. saya kalau jogging ler paling malas sekali. sebab tuu saya gemox. kuikui

krole said...

adah=huhu x tau r wak ngee~

krole said...

sarah=huhu jog ni byk kebaikknnye wak~

i am S!L4H.. said...

hakhak. kesiannye kwn pkcik krole tu.
hehe

krole said...

silah=huhuhu da ok da ngee~