Thursday, May 26, 2011

Pengisyaratan Lucah

Pergh!!! tajuk kali ini memang dahsyat!!! tapi krole bukan nak buat entri 18sx ya, takut ada yang salah sangka atau teruja bila ternampak tajuk entri krole ni ahaks~ sebenarnya krole nak kongsikan peristiwa yang krole alami atau lebih tepat ternampak sendiri minggu lalu, huh!!! krole ni baru lak nak update, huhu sory~ waktu tu krole and the gang ramai-ramai pergi tesco kajangni ala yang dekat highway cheras tu!!! waktu kitaorang tengah nak parkir motor-motor kesayangan tiba-tiba ternampaklah kitaorang sebuah scene yang amat menyakitkan hati, dimana kelihatan seorang pemuda baya-baya krole kot dan seorang makcik bergaduh kerana berebut parking, huh!!! teruk juga situasi waktu tu habis semua ayat makian dikeluarkan oleh kedua-dua pihak, tapi yang hebat tentunya yang muda~ kerana semakin ramai orang berkerumun disana makcik tadi semakin slow, tapi lain pula jadinya pada pemuda tadi pergh!!! makin rancak. Kitaorang waktu tu malas nak ambil pot sangat tapi kalau bro tadi main kasar kat makcik tu pergh!!! komfirm kitaorang berubah jadi power rangers, pasal angin sangat tengok gelagat dia.

Dah lah usia lebih muda dari makcik tu, boleh pula dia maki %^&*(^&*()#$%^&* dan menunjukkan isyarat lucah betul-betul dihadapan muka makcik tadi, adus apalah nak jadi dengan belia negara kita ni, negara semakin maju tapi akhlak semakin runtuh!!! pemuda tadi pun dengan bangganya blah lepas tu, aik??? tadi kata nak parking tu, boleh pula dia main blah terus, huh!!! adakah patut~ kesian pula krole tengok makcik tadi... sabar ya makcik tiap apa yang berlaku mesti ada hikmahnya... walau dimana kita berada sentiasa ingat siapa diri kita dan dimana asal usul kita... hormatilah mereka yang lebih tua ya.


p/s : berubah jadi power rangers!!!

8 Komen:

NURUL AINI NORAZMAN said...

kurang aja giler,.xreti hormat betol,. klu aku jadi mkcik tu aku lempang je sekali budak tuh!!huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

takda budi bahasa..sian makcik tu kena ngan budak muda camtu

Melur Jelita said...

Apa la....sian mak cik tu

Khairil said...

makcik tu mungkin tak tahu maksud isyarat jari tu...kalau dia tahu sure dia bangun bagi terajang...

krole said...

Nurul aini=pang!!! hehehe...krole lempangkan tok wak hehehe~

krole said...

LM=x sesuai dijadikan menantu kan wak adus2~dunia oh dunia

krole said...

Melur=tu r wak..geram tol krole waktu tu adus2

krole said...

Khairil=krole pon rase g2 bro..sal makcik tu bat dek je...tp apa2 pn dak tu memang kuang ajo!!!