Wednesday, May 11, 2011

Hadiah Header Untuk Ucukeyna

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada member-member semua, hari ini krole nak beri hadiah yang paling istimewa kepada seorang member blogger krole ni iaitu blogger ucukeyna, sebenarnya beliau baru je tukar header baru ahak~ krole tak ada niat untuk nak kata header barunya tidak cantik cuma krole ni lain sikit kalau tiba-tiba datang idea dan mood komfirm laju je tangan ni membuka software photoshop dan mengelik-gelik tetikus bagi mewujudkan idea yang ada dikepala otak krole ni ahaks~ krole tengok header blog ucukeyna ni ada semangat jihad selari dengan lagu rasmi blog beliau pergh!!! tu yang krole respek tu, so untuk header kali ini krole beri sedikit sentuhan keislaman dan cute tu semestinya ngeee~ krole harap awak sudi terima dan suka dengan header yang krole buatkan ini, kalau awak rasa belum mahu pakai header tu simpanlah ya. Eh??? membebel panjang pula krole ni kan??? headernya mana??? ahaks~ sabar-sabar ya, ok-ok awak boleh ambil header tu terus didalam entri ini yang krole muat naik khas untuk awak, berdebar-debar ni nak tahu apa pendapat awak dan member-member semua.

Hehehe... macam mana wak ok tak??? krole saja buat simple macam ni agar tak nampak semak header tu, dan krole rasa warna header ni mesti wak suka kan???



p/s : apa pendapat korang???


19 Komen:

nurkaloi said...

hehe comel jerk
like like ^__^

ucu keyna said...

ya Allah...
sungguh x terkata..
sangat cantik..
sries...
mmg cantik..
ya Allah..
trime kaseh bnyk2..
sgt best la..
de bndere palestin lg..
eeeeee...
sgt suke..
sgt suke..
sgt suke..

Nadhirah-chan said...
This comment has been removed by the author.
Nadhirah-chan said...

*jeles* --->

peep said...

lawa2.. buat a utk aku se.. :(

jimmy jimboo said...

jimmy nak jugakk header free ..
uwaaa...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

chantek..dan sgt2 chantek.(huhu..jeles lak rasa)

Tauke Budu said...

tak sangka krole pandai buat header..nak suruh jugak la macam ni..haha....
nice....

Khairil said...

Nak juga!!!

krole said...

nurkaloi=ahaks...thanks wak~

krole said...

ucukeyna=ngeee~ krole tau wak msti suke pnye ahaks~

krole said...

nadhirah chan=ahaks..jgn jeles wak..nnt krole bat kontest header percuma ok~

krole said...

peep=huhuhu~tnggu ya kontest dr krole~

krole said...

jimmy jimboo=huhuhu tnggu kontest dr krole ye~

krole said...

LM=huhu for wak..insyallah kalo idea mai..akn siap nnt heee~

krole said...

tauke budu=thanks bro..time dtg idea je bru bat ahaks :)

krole said...

khairil=ahaks...tunngu ya kontest header percuma dr krole~

Gayahspears said...

nak jugak!! grrr.. hahaha

krole said...

gayah=huhuhu nntkn kontest dr krole~