Monday, May 16, 2011

Rindu Krole Tak

Krole kembali!!! huh!!! korang rindu tak dengan krole??? hehehe... berusang dah blog krole ni tak berupdate, seronok sangat balik kampung walaupun hanya 4 hari namun pergh!!! berbaloi sangat yeah!!! hari ini krole dah mula kembali berkerja adus nasib baiklah kerja petang sempat juga krole basuh baju, kemas rumah, huh!!! boleh kata penuhlah masa dengan aktiviti kebersihan hari ini. Sekarangni pun baru lepas iron uniform kejap lagi nak kilatkan kasut huh!!! inilah yang payahnya bila kerja dalam unit beruniform semua kena berkilat, kalau tak berkilat alamatnya kena marahlah dengan bos hehehe. Makan tengahari pun krole belum lagi siapkan, korang ada apa-apa cadangan untuk krole??? maksud krole nak makan apa tengahari ni??? ohya sebelum krole terlupa terkejut juga krole walaupun blog ni tak berupdate ramai juga member-member yang singgah so krole nak ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi menerjah blog krole ni ya, insyallah lepas ini krole akan balas kesemua jejak tersebut~ korang semua memang best~ terbaik!!!.

Krole juga mohon maaf kerana tak sempat nak update blog ni sepanjang peninggalan krole, bukan kerana malas cuma kat kampung krole memang tak ada kemudahan internet so harap korang sudi maafkan krole ya. Happy Blogging~



p/s : rindu korang semua~

8 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

winduuuuu...
pat ler terbang ke blog kami semua..hehe.

ada bw apa buah tgn wak?

Zura said...

selamat kembali krole..

Halimatun Sa'adiah said...

krole...rindu.....

forever love said...

nak ole2..

krole said...

LM=huhuhu dlm kadar sgera krole p heee~

krole said...

zura=thanks zura~

krole said...

matun=huhu indu jgk kat matun~

krole said...

atiq=mai r kajang wak~