Wednesday, May 11, 2011

Susahnya Nak Tidur

Euw~ domo!!! tak senonohlah, tidur meleleh air liur tu hehehe... tak sangka domo boleh tutup mata juga kan??? huh!!! takjub ni!!! sebenarnya krole nak masuk tidur awal malam ni, korang semua mesti tahukan??? esok krole balik kampung yeah!!! tapi kenapa tak dapat tidur ni, dah lah flight awal, krole takut bangun lewat je adus. Wahai mata kenapakah dikau tidak menurut perintah krole malamni, selalunya bila krole nak masuk tidur je engkau turut perintah dan membawa krole ke alam mimpi yang selalunya indah~ kenapa??? kenapa??? ups terlebih sudah, mungkin terlampau teruja nak balik kampung kot ahaks~ hm... barang-barang semua dah siap packing, tapi kali ini krole balik bukan seorang??? krole ditemankan domo tersayang hehehe, sebenarnya krole ada membeli domo lagi hari tu~ saja nak hadiahkan untuk anak buah tersayang kat kampung, harap dia suka hadiah dari krole ni. Huh!!! nak jam 12 dah ni... adus mata cepatlah lelap, tolong!!! nak BW kejaplah~ aik???

Kata nak tidur ni sempat BW lagi apa cerita??? hehehe bukan apa nak balas jejak member-member dulu, terima kasih krole ucapkan kepada semua yang sudi jenguk-jenguk blog krole ni ya, korang semua memang best, ohya krole ada perancangan nak buat kontest "header free" macam mana??? ada yang berminat tak??? kalau ramai yang minat, insyallah krole akan lancarkan kontest tersebut.

9 Komen:

Halimatun Sa'adiah said...

mate nk tido dlm flight la 2....
jgn pakse die...

Gayahspears said...

amboi... nape susah nk tdo??? byk pk ni ya?? krole..jum bw same2.. hahaha

Golek-golek Belog said...

domo nie cute sgt lah..ngee~~

nida husna said...

smangat nak balik yer :)

krole said...

matun=huhuhu x tdo g ni wak ngee~

krole said...

gayah=tringtkn kmpung wak hehehe~

krole said...

nida=huhu ye wak~

krole said...

golek2 blog=huhu tau xpe~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh blk kg lg ke wak..bestnyer.

uik..domo tuk saya takder ke?