Monday, May 23, 2011

Terima Kasih Blogger Ellen

Sebelum krole memulakan entri kali ini... krole ingin mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada member-member semua krole tak putus menyokong blog krole yang buruk ni hehehe... terharu krole kerana semakin ramai yang mengikuti perkembangan blog krole ni dari sehari ke sehari huh!!! terima kasih juga krole ucapkan kepada korang semua kerana sudi berkawan dengan krole, krole harap krole boleh jadi seorang member yang baik bagi korang semua~ insyallah. Entri kali ini krole tujukan khas buat member blogger krole iaitu Ellen ala~ ellen!!! tak kan tak kenal... owner blog MummyNemo.com, mesti ramai yang dah kenalkan??? bukan apa bagi krole ellen ni jenis yang mudah mesra serta happy go lucky so mesti ramai yang selesa berkawan dengannya kan??? Tiba-tiba nak ucap terima kasih kenapa ni krole??? bukan apa baru kejap tadi krole tengok pencapaian traffic krole minggu ni pergh!!! memang best, itu pun kerana korang semua, kalau tak sunyi sepilah blog krole ni... tapi krole terharu tengok kebanyakkan traffic ni datang daripada bloglist ellen huh!!! beruntung krole dapat masuk bloglist ellen yang meletop tu~ hanya doa dan persahabatan je krole boleh balas sekarangni.

Tengok sendiri pergh!!! memang bestlah!!! so kepada member-member yang belum kenal dengan blogger ellen jangan malu-malu tegur beliau ya, kot-kot dapat masuk bloglist dia kan untung tu, tapi kalau boleh... kalau dah masuk tu, korang masukkanlah link dia kat blog korang semua ya... kira situasi menang-menanglah.. krole juga nak mohon maaf kat ellen kerana lambat nak masukkan link ellen kat blog krole... ellen tahu kan??? krole sibuk dengan kerja kebelakanganni...??? cuba tengok kat ruangan bloglist krole tu ellen... hehehe link ellen dah ada yeah!!! harap persahabatan kita akan berkekalan sampai bila-bila... begitu juga dengan member-member yang lain yeahh!!!



p/s : thanks ellen~

20 Komen:

Wanzi said...

tahniah krole.... semoga trafik bw berkekalan selalu

Miela Tahril said...

ye tahniah krole :p

Ellen said...

perghh..terharunya ellen ngan entry ni..Thanks ya Krole...tak sangka plak dapat trafik dari bloglist ellen...bloglist tu ellen buat asing ngan blog ellen sebab hari tu tak pandai nak masukkan dlm WP..nanti nak buat kat WP juga dan akan pastikan blog krole tak tinggal..hehee....

Once again,..Thanks dan semoga persahabatan ini berkekalan..hehe

Belalang Hijau said...

ellen mmg blogger yang mudah mesra dan sgt ramah...rugi la sape yg x kawan baik ngan ellen...

krole pun same jugak...ramah dan mudah mesra...hehehe

pearl jade said...

kak ellen memang best...
congratz krole..ehehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh tahniah wak.moga blog ni lbh dikenali lg

sarah mohamad said...

tahniah2! semoga blog krole lebih dikenalai okay :) hiks

anamizu said...

wahh tahniah krole!
bestnye traffic tinggi ^___^

khairul akmal azman said...

peewit..
maju da blog kayrule.

RerameUngu said...

hoho..tahniahhh

krole said...

wanzi=wuah thanks wanzi~

krole said...

MT=wuahh thanks wak..lame tak nmpk ahaks~

krole said...

Ellen=wuahh!!! thanks ellen..krole hargai sgt~

krole said...

Belalang=wuah thanks belalang..belalang pon pe kurangnye hehehe..

krole said...

PJ=huhu tau xpe wak~

krole said...

LM=thanks wak..doa tu heee~

krole said...

sarah=huhu thanks sarah...krole hargai sgt~

krole said...

anamizu=huhuhu tak dak r tinggi sgt heee~

krole said...

khairul=pergh!!! blog bro pon pe kurangnye..hehehe~

krole said...

Rerama ungu=huhu thanks wak :p