Wednesday, May 11, 2011

Terbang Pulang

Huh!!! apa lagi ni krole??? tak habis-habis dengan terbang-terbangnya ngeee~ sebenarnya krole ada pengumuman penting untuk korang semua, krole nak balik kampung!!! yeah!!! hehehe... sebenarnya krole dah lama tempah tiket flight air asia ni, waktu tu harganya murah sangat RM50 pergi-balik huh??? murahkan??? dan tak sangka pula cuti krole diluluskan oleh bos yang tersayang che~ bodek lebih nampak!!! apa-apa pun seperti biasa korang semua mesti tahukan kalau krole balik kampung alamatnya kurang berupdatelah blog krole yang buruk ni, bukan kerana bila balik kampung krole jadi malas nak update cuma... kat kampung langsung tak ada internet, kalau nak online pun kena pergi pekan~ insyallah krole akan tetap update juga sekiranya mampu. Ohya krole balik ni tak lama, cuma 4 hari je bermula esok~ so korang jangan pula menangis-nangis rindu kat krole ye ahaks~ adakah yang sampai begitu sekali??? ohya gambar kat atas tu adalah gambar pekan beaufort iaitu kampung krole huh!!! cantikkan???

Sekarangni krole teruja sangat tak sabar rasanya nak balik kampung yeah!!! nak mandi pantai puas-puas kali ini... beaufort aku cabar kau!!! aik!!! macam kenal je ayat ni??? hmmm...



p/s : mood hepy~

10 Komen:

ibu qaleesya said...

sape tak seronok bila boleh balik kampung jumpa family.. cuba jawab? hehe

forever love said...

nak ole-ole..

khairul said...

slmt bercuti

cik panadol said...

bukan baru blk kg ke aritu?

huh dasar anak mak!! hahaha

take care.....

blog-tips-kurus said...

selamat pergi balik dengan selamatnya. bawa balik jajan yek, wahai anak mak! :-)

krole said...

ibu=smuanya sonok!!!

krole said...

atiq=insyallah wak kalo smpt jnjln..krole lik ni pon ade hal sbnaqnye~

krole said...

khairul=thanks bro~

krole said...

cik panadol=huhu thanks wak..krole ade tngok video dr mak yg gathering tu..ahaks~ cumienye wak~

krole said...

tips=jajan??? pe tu tips???ahaks :p