Thursday, December 13, 2012

Tak Sabar Malam ini

Mesti semua orang dah tak sabar nak tengok perlawanan diantara Malaysia dengan Thailand malam ini kan? kat mana-mana laman sesawang pun terutamanya muka buku dan twitter, krole tengok kebanyakkan rakyat kita heboh bercerita tentang perkara ini. Ada yang kata kita akan menang, dan ada pula yang kata kita akan kalah? siap ada yang sampai bergaduh-gaduh lagi aduh! ada juga orang macam ini, yang main tu orang lain bukannya korang so tak payah nak "over" sangat ok, dah pergi berambus jauh-jauh hihihi. serius beb! walau kumpulan mana sekali pun krole tetap akan sokong skuad negara. Jom nyanyi bersama krole "selamanya... selamanya... selamanya harimau malaya, elelelelele~".

Kalau diikutkan belum ada lagi rekod skuad negara kita mengalahkan skuad gajah putih ini dari tahun 2007 lagi. Hm... itulah sebabnya krole berharap sangat skuad negara dapat memberi kejutan dan memenangi perlawanan malam ini. Pergh! kan best kalau dapat pergi final lawan dengan singapura (ok bo ramai-ramai) hihihi. Risau juga sebab banyak juga pemain utama skuad negara cedera sekarang ini, tapi apa-apa pun doakan yang terbaik saja untuk dia orang ini ya. Happy blogging semua.



p/s : gol...!!!

18 Komen:

CekbOlat-bOlat said...

malam ni bolat terpaksa korbankan drama kurea :3

cheqna said...

sama r..x sabar jugak..
salam singgah sini =)

Crack said...

Tak sabar jugak ni! Tapi risau ada jugak, aku rumah tak jauh dari border Thailand. Hehehehe

Crack said...

-_-" Anyway bro Krole...bila baca balik tajuk entry ni kat blog list aku kan...macam...errr...hahahahahhahahahahahahahahahahahaha. tekena aku.

Miss Zahirah said...

msia menang 3-0!

deqjamucuxx said...

crack.. kiter same lahh... tngok kot bloglist. hhihihi..

tak minat bola. tapi sokong m'sia !! hihi

cweet pinky said...

wohooo !! CP pown papehal sokong harimau malaya :P even CP tak tgk pown .... :P

Zura Zue said...

x g tahiland ke tgk krole..hehe..xsabar nk jerit gol untuk malaysia..

Puteri BeriBiru said...

semangat awk semangat.aumm

donnyien said...

good luck pasukan Malaysia. Selamat petang bro..

محمد رازيق said...

jom support skuad negara malam ni bro. harimau mengaumm.

Belalang hijau Perisik said...

rimau boleh punya!!!

Mar Haini Abdul Rahim said...

huhuhu walopun kalah.. tetap harimau malaya di hatiku !

najihah sahami said...

geram tgk abam fadhli kena keluar padang semalam. rasa nak lempang je muka pengadil tu. hak hak. emosi.

caliph shuriken said...

x sempat tgk aritu sbb balik keje almost midnite.. x sangka kita kena sabotaj kn, huh...

khairul hassan said...

hmmm kecundang jua

syiela said...

sedih tau kalah

krole said...

to all : walopon skuad negara kta kalah namun persembahan yg dpertunjukkn merekaharus dihormati jgk kan~tak pa 2 tahun lagi kalo ada rezeki msti boleh punya~