Monday, December 17, 2012

Hariku Tanpa Wifi

Wuah! akhirnya dapat juga krole 'update' blog kesayangan ni yeah! ok jom lompat bintang ramai-ramai hahaha! sebenarnya krole baru balik dari rumah mertua, hm... agaknya 3 malam krole bermalam kat sana. Sebabnya kerana Mrs. krole merindui kedua ibu bapanya sangat-sangat, so apa lagi bila dengar saja macam tu terus krole 'plan' balik kampung mertua. Nak kata jauh tak adalah sangat, 30 minit perjalanan saja hihihi, seronok juga sekali sekala balik kampung Mrs. krole sebab kat sana dekat pantai hihihi... bolehlah kita orang isi masa lapang dengan aktiviti-aktiviti santai seperti bakar ikan, main bola pantai (dengan adik ipar), dan yang paling seronok mencari siput sedut pergh! best beb! segar bugar gitu hihihi.

Cuma kat rumah mertua krole tak ada wifi so memang tak dapatlah krole nak 'update' benda-benda seperti blog, muka buku, dan bermacam-macam lagi yang berkaitan dengan internet hahaha! waktu tu gatal saja jari jemari krole yang comel lote ni, dah mencurah-curah idea datang hm... Apa-apa pun yang penting Mrs. krole gembira waktu tu, krole tengok wajahnya bercahaya saja sekarang ni hahaha! bukan apa 'anak mana yang tak sayang ibu bapanya' terutamanya wanita yang sememangnya lumrah hati mereka lembut. Tadi terasa macam tak nak balik rumah krole pula rasanya, tapi memandangkan esok Mrs. krole ada temujanji dengan doktor so kita orang kena balik juga. Hm... tak apa sekiranya ada rezeki dan umur panjang insyallah krole nak bawa Mrs. krole balik lagi kat sana. Oklah happy blogging semua.



p/s : yeah!!!

18 Komen:

cheqna said...

cheqna singgah sini jugak =)

Crack said...

Bro, best ar ble carik siput sedut fresh, aku bekira-kira nak beli siput sedut, dah sebulan dah tetunggak ni..adoii..

Anyway bro, aku dalam masalah ni, wifi ada, tapi laptop aku ROSAK!!! Baru repair tak sampai 2 bulan, jadi lagik, aku dah jem dah memikir, nak wat macam mana, redha ajala, so slow la sikit aku seminggu ni, kat office plak server ni kadang2 ok, kadang2 tak...

CekbOlat-bOlat said...

hahahaha . *gntung diri* tu tak menahan betul .

beckhrooy said...

waah, susah nak hidup tanpa wifi ni haha..

syiela said...

bestnya tepi pantai.. cari siput tu lagi best...

amboi kartun tu.. sanggup ko bunuh diri kerana wifi ye :)

Ummi Syafiq said...

Salam wak.. Bestnye dkt ngan pantai.nk tgk gmbr.tepek la kat blog

nik ros said...

30 minit jea. dekat sgt tu.hehe

deqjamucuxx said...

lama tak cari siput sedduutt tuu,, hihi :)

comel ke jari jemari tu ? cam konpiusss kejap, haha..

khairul hassan said...

best nya rumah tepi pantai krole

Wenwink Kidu.Duki said...

romantiknye krole ni. bertuah btul isteri tu. haha (mood jeles) haha

kak nora said...

salam kenal dari BUNDA..

boni kacak said...

bro kena beli broadband ni.hehe.senang nak online di mana2..ehehehe

donnyien said...

hai krole,
memang payah sedikit jika tidak ada wifi ni, nak update blog pun susah..

cweet pinky said...

encek krole , hehehe ! taip la dlu kat microsoft word , pastuh bile dapat wifi , publishkan aje :P

just an idea kan ...


entry baru :

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/12/lagi-dugaan-di-upsi-terchenta.html

krole said...

Cheqna : huhu thanks awak~mai r lg~

Crack : sabar bro,,insyallah ok tu pas ni~

bolat : hahaha~rekaan smata2

krole said...

beckhrooy : hahaha tau takpe bro~

syeila : huhu just joking wak~ngeee

nik ros : huhu tu yg bestnye..ble2 mse le pulang~

krole said...

deqjamucuxx : hahaha comel lote wak~

khairul : huuh rumah mertua yg tepi pantai bro~huhu so ble le krole blaja jd organizer~

wen : huhu tp krole rase Mr.F lg romantik kan wak~

krole said...

kak nora : salam kenal jua akak~

boni kacak : huhuhu ok jgk camtu bro..tp besa r brodbnd ni lembab skit..tu yg malas nak gne~

donnyien : tu la bro...paning kapala~

CP : aha~ good idea wak..bule try tu nnt~