Tuesday, December 4, 2012

Aku Kaki Bundle

Hari ini dengan bangganya aku ingin memberitahu kepada dunia yang diriku ini "kaki bundle", krole bukan maksudkan kaki krole ni bundle ya hihihi... Korang tahu tak apa kelebihannya pergi ke tempat-tempat seperti bundle ni? hah!!! tak tahu? ok... di bundle ni kalau kita pandai cari kita boleh jumpa macam-macam barangan yang unik (limited edition), macam kes krole ni... krole lebih kepada kasut dan kadang-kadang tu jeans. Minggu lalu waktu pasar malam adalah satu kedai bundle ni krole jenguk dan tak sangka waktu tu boleh terjumpa sehelai jeans evisu (made in japan) pergh!!! berbaloi beb!!! dahlah original.. harganya pun murah.

Tapi rasanya bukan semua orang boleh minat dengan barangan bundle ni? seperti seorang kawan krole di kampung ni... dia ni memang "anti bundle", katanya geli... bekas orang pakailah... tak standartlah... hm... lain orang lain citarasanya, tak kan kita nak paksa dia minat benda-benda yang dia tak suka kan? tapi bagi krolelah kan? bukannya kita tak basuh benda-benda yang kita beli di bundle tu kan? mungkin pemahaman kawan krole tadi... beli terus pakai kot? hahaha!!! oklah malas nak bebel panjang... happy blogging semua.




p/s : one man's garbage is another man's treasure

16 Komen:

Miza Yusof said...

Tak semua suka dengan bundle. Masing-masing punya pandangan kan. Kadang kalau pandai pilih boleh je dapat yang cantik walaupun beli dekat kedai bundle :)

Pena Menari said...

betul tu...kalau pandai cr dpt yg unik....hehe

cweet pinky said...

CP tak heran langsung kalaw baju tuh owg dah pernah pakai , bukan spentot , kalaw spentot dan adek beradeknye , kalaw owg dah pakai , memg tak la nak beli :P

gpown , kite hidup serba senang ni , ramai la yang memilih , bile dah susah t , tak sempat dah nak pilih , nak tukar baju , sehari sekali pown belum tentu , so , bagi CP , tak suke takpe , jangan anti sangat , kite tataw bile kite bakal susa .. jangan sampai tergigit lidah sendiri je ...

*hahaha ! dah macam entry dah :P

zila manaf said...

kwn tu pmpn ke laki hehe pmpn tapelah kalo laki...euwww

Mar Haini Abdul Rahim said...

betul2.. barangan bundle ni kalau pandai cari, memang cantik, biasenye seluar la, berbaloi kot.. tp mar xpenah la, sebab malas nak cri hahaha..
tp slalu teman kwn :)

shaiful zaidi said...

Murah d
an kalau bernasib baik macam krole boleh dapat yg original..

boni kacak said...

hahahaha. aku pun lagi selesa dan damai shopping kat bundle sebab murah..hehehe

puteri kasih said...

memang ramai yang suka bundle..lagipun banyak choice :)

ASSOYFINGER67 said...

ya..janji murah

Crack said...

http://bundleaddict.blogspot.com/ <---sini bro Krole. Kerap update barang. hoho. Lagi satu, ayat last tuh bermakna la!

donnyien said...

hello bro,

Membeli pakaian di kedai bundle jika ada luck memang puas hati. lebih-lebih lagi yang berjemana.

krole said...

miza yusof : huhuhu tau xpew wak~

pena menari : jnji kena rajin cari~

CP : huhuhu...sabo yew wak..besa r org camtu..krole layaz jew~

krole said...

zila manaf : lelaki wak..so euwww~hahaha!!!

mar : huhuh..tu r wak..len org len ctarasanya~

shaiful : aha~ bro..jnji kena rajin geledah~

krole said...

boni kacak : hahaha~sama bro!!!hidup bundle!!!

puteri kasih : ya btul wak...horay!!!

assoy : hahah ya brader..mmg murah!!!

p/s : smngat lak~

krole said...

crack : huhhu thanks crack..yew krole tau blog tu..kwn2 jgk~

donnyien : ya bro...evisu aku dpt d KK aritu~mantap!!!

deqjamucuxx said...

tak pernah g bundle..sampai la bapak bawak g.. dapat sehelai sweater adidas.. jenama, ori n murah :) hihihi