Monday, August 8, 2011

Terkenang Kembali

Huhuhu dikala krole keboringan mulalah gatal jari jemari ni menari diatas papan kekunci menekan itu menekan ini tapi akhirnya tarian jari jemariku berakhir apabila terlihat gambar ini (yang kat atas tu) hehehe wajah lama blog krole, tapi bukan yang pertama sekali kira yang ni wajah ketiga kot kalau krole tak silap ngeee~ teringat krole... kalau member-member yang mengenali krole komfirm tahu apa trademark yang selalu krole gunakan??? hehehe betul "terbang-terbang" ini kerana dari mula lagi semua header krole mesti ada sayap yang terkini ni je krole gantikan sayap tersebut dengan paper bag ahaks~ saja nak bagi sentuhan misterius hahaha!!! misteriuslah sangat!!! wuah!!! cuba tengok jam korang semua~ jam 5 lebih dah yeah!!! ada 2 jam lagi nak berbuka.

Oklah krole nak pergi bersiap dahulu nak pergi bazzar ramadhan... hm... hari ini nak makan apa pula ya~ krole pun dah mula kehabisan idea nak beli lauk apa kerana boleh kata hampir semua krole da rasa ahaks~ nampak sangat boros krole ni kan??? tak apa-tak apa selagi mampu kan??? cuma jangan keterlaluan sangat, ok happy blogging semua~




p/s : nak beli apa ek???

4 Komen:

bukankosong said...

ko sama mcm ex aku...minat domo kun

krole said...

bukankosong=huhuhu minat bro~

CiK QiQi said...

xmahal ke mknn kt tmpt krole?huhu..qiqi da trauma nk p bazar..cme skang duk tringin roti john je..tu pon ramai..huaaaaaaa

krole said...

cik qiqi=mahal wak...adus lari budget bulan ni~