Wednesday, August 10, 2011

Nak Baca Karya Krole

Wuah!!! alhamdulillah... krole baru je sampai rumah, pergh!!! kerja malam memang best pada bulan ramadhan ni rasa meriah pula malam-malam, maklumlah siang kan berpuasa~ badan pun lemah nak keluar pun tak ada mood hehehe... balik dari kerja je seperti biasa hidupkan lappy kesayangan akan jadi perkara pertama yang krole akan buat. Tengah krole sibuk mencari idea nak update blog sambil berblogwalking tiba-tiba krole terhenti disebuah blog ni iaitu blog cahayamylife.com pergh!!! blogger yati publish karya krolelah hari ini yeah!!! korang semua mesti ingatkan??? krole kan pernah ikut pertandingan "nukilan seorang teman" dan berjaya dapat tempat ke-3 yeah!!! so siapa-siapa yang berminat nak tengok karya penulisan krole sila klik sini ya. Gembira sangat pagi ini, rasa macam dihargai sangat.

Terima kasih ya wak kerana sudi publish karya krole kat dalam blog wak, tak tahu krole nak balas macam mana??? hanya doa dan persahabatan je krole boleh berikan sebagai balasan kepada budi baik awak. terima kasih sekali lagi, happy blogging semua.




p/s : baca jangan tak baca~

7 Komen:

.: iEyLa :. said...

wahhh...nk bace gak la..hihi

INTAN said...

okeh! sy baca.. ! =)

jaya jr said...

hehe..terer aa krole pernah menang..woot2

krole said...

Ieyla=wuahh thanks wak~

krole said...

intan=huhu thanks ye~

krole said...

JJ=tp JJ g teror~

Norhayati Rostam said...

Rasa dihargai ke?
bagus2.
haha.
Penghargaan buat peserta berbakti menghulurkan karya yang mampu memberi sedikit nasihat dan pengajaran buat semua pembaca.
Terima kasih Krole.