Sunday, August 21, 2011

Kenapa Dengan Mata Aku

Astagfirullahalazim kenapa dengan mata aku ni!!! huh??? begitulah ayat yang keluar dari mulut krole sewaktu bangun pagi tadi, mana taknya krole jadi gelabah~ penglihatan krole menjadi kabur secara tiba-tiba dan bila krole gosok-gosok mata ia menjadi semakin teruk argh!!! kelam-kabut krole pergi ke dapur dan membuka peti ubat untuk mencari pencuci mata atau lebih dikenali sebagai "eye mo" alhamdulillah ada juga stok benda ni kalau tak habislah krole. tanpa berfikir panjang krole pun terus titiskan kat mata krole tapi... argh!!! kenapa mata krole menjadi pedih ni dan penglihatan yang tadinya kabur menjadi terang tapi kenapa warna hitam putih je krole nampak!!! kemana semuanya warna itu telah pergi!!! (adus ayat ni memang tak boleh blah). Apa lagi krole pun bergegas pergi ke bilik air dan melihat mata krole kat cermin argh???.

Owh~ rupa-rupanya mata krole dah berubah menjadi "mata sharingan" hahaha!!! lupa nak beritahu korang yang krole ni dari puak uchiha hahaha!!! sory ya guys and gurlz niat krole nak bergurau je harap korang semua suka hahaha!!! MANGEKYO SHARINGAN!!! happy blogging semua.




p/s : merapu je~

10 Komen:

Umie Artoqiemie said...

lorh, mate ke tu ingat telur goreng.. kau goreng telur zapss terkena mata.. tak pasai2 aku pun merapu.. ceittt.

Wanzi said...

laaaaaaaa ingat serius dah tadi sebelum klik baca seterusnya..... rupanya dia nak bagi tau ada mata baru..... he3

cik maz said...

ceh....hampes...tipah tertipu

♥ adlin roshaida ♥ said...

hahahahhaha :D ape lah.

Eyka said...

sengl btull laaa krolee! hahaha:P

krole said...

umie=huhu jom kte merapu meraban ramai2~

krole said...

wanzi=huhu sori ek wanzi..tibe2 lak nak update camtu~

krole said...

cik maz=huhuu jgn mara hah~

krole said...

adlin=hepy2 slalu~

krole said...

eyka=hahaha!!! lari..!!!