Sunday, October 23, 2011

Aku Bergelar Seorang Suami

Assalamualaikum kepada semua member-member, uwah!!! rindunya nak update blog ni hehehe... cuba korang tengok gambar kat atas tu??? ya itulah sebabnya krole menyepi kebelakangan ni, krole dah selamat bergelar suami orang sekarangni. Alhamdulillah syukur semuanya berjalan dengan lancar. Namun sedih juga sekarangni sebab isteri krole kat kampung, krole pula kat kajangni aduh... aduh... aduh... seksa rupanya bila berjauhan. Kalau ikutkan hati nak je krole bawa isteri ke sini tapi dia pun mempunyai kerjayanya sendiri so memang tak dapat. Esok krole nak memohon perpindahan, harap-haraplah diterima... member-member semua doakan krole ya.

Ohya bagi member-member yang nak tengok gambar kahwin krole, korang boleh tengok kat facebook krole, susah kalau upload kat blog ni, jadi berat nanti okay (cheee adakah yang nak tengok???). Apa-apa pun happy blogging semua!!!.




p/s : rindunya~

19 Komen:

-Incek Fik- said...

Syukur Alhamdulillah kerana Incek Krole telah berjaya membina sebuah masjid!

SELAMAT PENGANTIN BARU~!!!

Moga dengan terjalinnya sebuah iakatan rumahtangga yang baru.. hidup Incek krole bersama isteri yang tersayang bertambah mesra, dimurahkan rezeki dan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

InsyaAllah, amiin..












*Amboii! Hensem segak bergaya ekk blogger kita ni ^^


-ikhlas dari sahabat blogger, cuma mampu ucap selamat pengantin baru sajalah.. nak pi kenduri kahwin jauh sangat hehee..

Wen said...

patut laaa sepi. SELAMAT PENGATIN BARU.... :P hehe

Cik Nani Noraini said...

tahniah! :)

selamat pengantin baru..hehe

blog-tips-kurus said...

Tahniah je En.Krole!!
Semoga bahagia selalu, walaupon berjauhan dengan si dia... huhu! :-)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

selamat pengantin baru :DDD

Belalang Hijau said...

tahniah dan slmt pengantin baru kepada krole dan pasangan :)

padin said...

tahniah krole.. wuaahhh senyap2 aje kih3..

mohd sasuke said...

tahniah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah awak...moga gembira hendaknya.saya doakan awak dpt pindah ke sana ye

CheQ PP JoY said...

tahniah!! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..amin ;)

EYQASARA said...

waaa.. slamat pgantin baru.. (^^)

||aLeaSaRa|| said...

slamat pengantin baru owhh owhh owh semoga berbahgia (lagu saloma hehhe)

alhamdulillah smga bertambah pahal dan dimurahkan rezeki ye.kirim slm kat wife.kami doakan smga bro dpt berpindah dkt ngan wife sebab byk buruk dari baik kalau duduk berjauhan ni hehehhe...

Norhayati Rostam said...

Wahh!
Akhirnya dapat gak tengok gambar ni.
Ari tu yati mintak kat mijie.
Mijie kata tak dapat pun gambar krole.
Sekarang dah dapat dah.
hee~
Tahniah!
btw, thanks inform!

ASSOYFINGER67 said...

Salam buat sahabat..tahniah..maka bermulalah hidup seorang suami...moga segalanya dimudahkan bagi kao...!

sarah mohamad said...

tahniah krole! dan selamat pengantin baru hehehe :D

krole said...

terima kasih krole ucapkan kepada rakan2 semua...tak tahu nak kata apa lagi..terharu sgt..terima kasih

MaYa MustWany said...

lorr patutla masa bw tadi de bau nasi minyak.kih3.

tahniah krole! hoyeh2 dah tak sunyi blog ni..he2.

semoga kekal hingga akhir hayat,dapat cahaya mata cepat,dimurahkan rezeki & bahagia selamanya..

ehh satu lagi moga2 dapat tranfer,dapat duk sekali dgn bini tercyg.

AMIN... (^_^)nn

.:|kamaryeah|:. said...

hope it is not to late to wish you selamat pengantin baru~
semoga berkekalan dunia akhirat~

p/s:sabarlah dgn ujian kalian berjauhan...menambah nikmat berumahtangga kata org~

kasih suci said...

tahniah...
semoga cepat dpt tukar...sape yg sanggup duk berjauhan dengan pasangan masing2 kan...