Monday, October 31, 2011

Aku Mahu Balik

Alhamdulillah syukur hari raya haji ini krole dapat kelepasan untuk balik ke kampung, krole baru tahu semalam je melalui member sepenjawat yang bertugas dalam platun "atur kerja" pergh!!! gembira yang teramat rasa hati ini, tanpa membuang masa terus krole call isteri memberi perkhabaran gembira ini. Punya main gembira isteri krole bila dapat tahu hal ni, bukan apa ni merupakan raya haji pertama kitaorang sambut sebagai suami isteri, sampai menangis-nangis terharu isteri krole. Krole ni memang tak boleh tengok atau dengar isteri menangis, sebab krole akan terjoin sekali.

Hari ini krole nak pergi cari tiket flight untuk raya haji, korang doakan ya krole dapat... krole ada juga cek kat internet ni alhamdulillah tarikh yang krole balik tu masih banyak lagi "seat" namun ada yang dah mahal tahap gila!!! apa-apa pun kalau dah rezeki tak akan kemanakan??? ok, happy blogging semua.




p/s : mau balik!!!

7 Komen:

Shaiful Zaidi said...

Salam...selamat pulang ke kg.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat pulang beraya bersama2.

YOUsoF said...

Kejap², benarkah kau sudah berumah tangga wahai Krole? ;D


Selamat bercuti nanti ye..

krole said...

blum lagi r..hehehe..jumaat ni~

krole said...

LM=thanks wak...first time beraya bergelar suami~

krole said...

yousof=wahai yousof...memang benar krole da kawin hehehe~thanks ya

**::CIKNUURUL::** said...

semoga selamat balik beraya,..dh dapat tiket belom?<.ehe,.



ehem! CN nak jmput krole join 1st contest CN ni,.kt blog,.jmput singgah,.:)