Monday, October 24, 2011

Hobi Aku Masa Kini

Krole mempunyai hobi yang baru sekarangni... boleh kata masa krole yang terluang semuanya krole habiskan dengan bertelefon dengan orang rumah, hinggakan ramai member-member sepenjawat menegur "wei..!!! aku tengok kau jarang dah keluar rumah krole???". Hehehe, ada juga yang perasan rupanya ngeee~ bukan apa tak tahu nak terangkan macam mana, cuma nasihat krole kepada member-member semua, sekiranya korang ingin mendirikan rumahtangga~ pastikan korang tidak berjauhan dengan pasangan hidup. Serius seksa o0o0... tengok pakcik kat gambar diatas tu.

Huhuhu rasanya beliau pun senasib dengan krole, banjir-banjir pun tegar lagi hendak menelefon hahaha!!! lawak pula krole tengok. Oklah krole nak bersihkan diri dulu, krole kerja malam minggu ni so happy blogging semua.



p/s : aduh..duh..duh...

8 Komen:

cik panadol said...

amboi krole....ni bila nk dok same ngn wife ni?

nurkaloi said...

hahah tu laa nak wat cmne
terima jer laa seadenye lau dah jauh tuh

sarah mohamad said...

kesian krole hehehe :D

MaYa MustWany said...

acewahhh sweet ooo..
boleh guna tagline ni"kalau aku tahu kawin best,dari sejak dulu lagi aku kawin"kawan mas..kih3

jauh means duk asing ke?tak tranfer ke?

krole said...

cik panadol=tak tahu wak..tgh usaha skgnni~

krole said...

nurkaloi=tu r wak..kene trima jua walo camne pon uwah!!!

krole said...

sarah=thanks wak~

krole said...

maya=aha..krole dok kajang.isteri sabah..adus2