Friday, October 28, 2011

Tak Nak MakeUp

Teringat pula waktu kahwin hari tu... banyak peristiwa lucu yang krole rasa selagi hayat dikandung badan krole tak akan lupakannya antaranya waktu kat dalam kereta ni, kitaorang on the way nak pergi rumah pengantin wanita a.k.a isteri krole, kat sebelah kanan krole tu makcik krole yang tersayang, waktu ni kesian kat beliau kerana kelam kabut menguruskan krole. Tapi satu je yang krole minta kat beliau, krole tak nak bermake up??? tapi dia nak make up juga waktu tu, so berlakulah pergelutan waktu tu, dia suruh pengapit (BFF) krole sebelah tu pegang krole hahaha!!! lucu waktu tu, tapi akhirnya dia mengalah kerana tak dapat nak make up, sebab krole tak duduk diam heeee.

Krole minta maaf makcik bukannya krole tak nak dengar cakap makcik cuma krole memang tak suka makeup-makeup ni... tak sudi i~ hahaha... apa-apa pun happy blogging semua, sebenarnya tujuan krole cerita semua ini adalah disebabkan krole selalu teringat waktu tu, aduh... bilalah dapat balik kampung ni???



p/s : rindu sangat~

12 Komen:

diana said...

o..
dah kawen eik??
tahniah..
terlewat akak ucap..
tak pe kot..
heheheh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kulit awak cantik..takda masalah.tak perlu make up dah ok pun tgk gmbr tu semua.

khairul akmal bin azman said...

tahniah2..
tak lama lagi bergelar bapa la.

eRza farEeha said...

hehhe...
xpe..muke krole da elok tnpa make up..ahaha

.:|kamaryeah|:. said...

xpe x make up~
natural beauty lah katakan~

ASSOYFINGER67 said...

wah..merah..garang yea haha
apapun nice,handsome krole!

krole said...

diana=hahaha takpe kak..thanks~

krole said...

LM=huhu thanks wak...tp teruk da skangni...berjerawat heee

krole said...

khairul=huhuhu..insyallah bro,amin~

krole said...

erza=huhu thanks wak~

krole said...

kamaryeah=huhuhu

krole said...

assoy=huhu garang kan???assoy lagi hansome~