Saturday, September 24, 2011

Krole Menang Coklat

Yah!!! begitulah rupa krole semasa membuka bungkusan hadiah yang krole menangi!!! yeah!!! krole menang coklat!!! ohya lupa pula nak beritahu kat korang semua, hadiah ini krole menangi sewaktu mengikuti kontest daripada blogger norhayati rostam owner cahayamylife.com hehehe mesti semua orang kenalkan??? setelah lama menanti akhirnya hadiah ini sampai juga semalam, kiranya nak update semalam tapi tak sempat pula (sibuk sikit). Cuba korang tengok coklat tu pergh!!! memang mengiurkan hah!!! apa!!! sedap??? memang sedap ooo!!! terima kasih juga krole ucapkan kepada sponsor hadiah ini iaitu "my choc4u".

Huhuhu happy rasanya hati ini, krole anggap hadiah ini sebagai hadiah perkahwinan dari awak (thanks wak) ohya esok krole dah balik kampung, doakan krole selamat ya. Berdebar-debar pula nak balik ni, harap-haraplah semua lancar sahaja. Ohya happy blogging semua.



p/s : yum...yum..yummy!!!

9 Komen:

Izzuddin Fauzi said...

Tahniah!!!! Share la sikit :D

i am S!L4H.. said...

semoge berjala lancar semue pkcik krole..

wahh die dpt coklat homemade gitewww

khairul said...

caya lah bro ! ada lebih tu pass la mai sini hehe

CikTomyam said...

nak cikitt....!!~~

MAYA_mustwany said...

http://mustwaniekl.blogspot.com/2011/09/ni-mas-nak-senarai-blogger-yang-mas.html

diana said...

tahniah..::P

LYNUSLY said...

mcm sedap je..bg le sikit..haha...

sarah mohamad said...

hai krole :D
lama tak datang sini kan.
hehehe
nyummy! coklat tuuu . nak mintak pung mana krole bagi heheheh

syafiqakarim said...

tahniahhhh..
excited plak :p