Thursday, September 15, 2011

Hadiah Sudah Mari

Masihkah korang semua ingat detik itu??? sewaktu krole mengikuti kontest nukilan yang dianjurkan oleh blogger yati??? aik??? kenapa ayat krole terlampau skema ni!!! hahaha!!! hari ini krole ingin mengumumkan secara rasmi bahawasanya krole dah dapat hadiah dari kontest tu yeah!!! pertama sekali terima kasih kepada penganjur iaitu blogger yati owner kepada blog cahayamylife.com dan juga kepada sponsor-sponsor yang terlibat!!! anda semua terbaik!!! sebenarnya krole dah lama dapat mesej dari citylink tu tapi tak berkesempatan untuk ambil kat sana, so hari ini krole free barulah dapat krole pergi. Korang semua nak tahu hadiah apa yang krole dapat?.

Hadiah pertama krole dapat adalah majalah fardhu ain ni edisi bulan ramadhan hehehe... krole sempat buka kejap tadi tengok topik-topik apa yang ada kat dalam, pergh!!! best oooo!!! thanks wak.

Hadiah yang kedua pula adalah sebuah buku yang seperti diatas... pergh!!! thanks wak krole hargai sangat, macam mana awak tahu krole suka buku-buku macam ni??? hihihi... tak sabar pula krole nak baca buku-buku ni!!! yeah!!! tapi sebelum itu krole mohon maaf kepada blogger yati kerana lambat nak ambil hadiah tersebut dan update berkenaan perkara ini. Sekali lagi krole ingin ucapkan terima kasih dan happy blogging kepada semua.




p/s : mmg best!!!



14 Komen:

.: iEyLa :. said...

wahh..congrats Krole.. ;)

Chuu Muqhlis said...

wahh., dapat hadiah laa :D

ct N honey said...

bestnya dpt hadiah,bertuahlah..

i am S!L4H.. said...

santapan rohani~~

^^

Norhayati Rostam said...

Alhamdulillah.
Risau jugak kalau Krole tak minat.
Tapi seriously susah jugak nak cari tau.
Yati seurvey kat exhibition takde, cari kat kedai buku pun susah.
Sudahnya beli on9 dengan telaga biru.
hee~
Kantoi.
Terima kasih buat penaja-penaja yang baik hati.
Jeles tengok korang yang join ni.
Hadiah best2.

PG said...

ape hadiahnye?

khairul said...

tahniah bro..dpt hadiah n dapat ilmu berguna tu

krole said...

Ieyla=thanks wak~

krole said...

chuu=ye wak..huhuhu bestnye

krole said...

ct=huhuhu mmg best pon wak~

krole said...

silah=huhu ye wak~

krole said...

yati=thanks ye wak..kalo wak tak ajak join rasenye x merase krole hadiah ni...tp coklatnye mane???hehehe

krole said...

PG=buku bro~

krole said...

khairul=thanks bro..ohya krole ada jnguk blog bro..hrp bersabar ye