Saturday, July 16, 2011

Kontest Nukilan Seorang Teman

Wuah!!! macam mana krole nak mulakan entri kali ini hm... argh!!! gembiranya hati krole!!! korang tahu kenapa??? mula-mula krole memohon maaf kepada blogger yati iaitu owner kepada blog cahayamylife.com kerana lambat nak update cerita ini walaupun beliau tak suruh ahaks~ maklumlah benda-benda macam begini jarang sekali berlaku dalam hidup krole huh!!! mesti korang tahu kan??? baru-baru ini blogger yati ada membuat "kontest nukilan seorang teman" dimana para peserta diminta untuk membuat karangan berdasarkan tema yang disediakan oleh penganjur dan yang bestnya hadiah yang disediakan memang best-best belaka~ alhamdulillah krole dapat tempat kedua dalam pertandingan ini, wuah!!! kira boleh tahan jugalah penulisan krole sekarangni ahaks (ups jangan riak!!!) yang bestnya cerita yang krole buat untuk menyertai pertandiangan itu.

Adalah kisah benar yang berlaku dalam hidup krole~ terima kasih krole ucapkan kepada penganjur kerana membuat kontest seperti ini dan krole harap akan datang akan ada lagi kontest seperti ini. Krole doakan moga blogger yati akan sentiasa dipermudahkan dalam tiap apa yang beliau lakukan insyallah~ bagi member-member yang belum mengenali blogger yati sila klik sini atau klik je nama beliau dalam entri ni ya... jom kita serbu ramai-ramai!!!.





p/s : bestnye dapat hadiah!!!

16 Komen:

fyna said...

tahniah..
;)

i am S!L4H.. said...

wahh pkcik krole bole tahan penulisan. hehe. no 2 tuu

mel said...

congartz...tp mana artikelnya mo baca gak leh...

Norhayati Rostam said...

Woah!
Memang sungguh teruja nampaknya g2b kita ni.
InsyaAllah kalau ada rezeki lebih and ramai lagi penganjur yang nak sponsor, yati akan buat.
Sebenarnya tak sangka juga ramai sponsor yang sokong.
Memang rezeki korang la.
Tengok Mijie yang tak sempat join tu pun excited nak tau siapa pemenangnya.
haha.
btw, tahniah n thanks 4 supporting my contest.

Norhayati Rostam said...

One more thing, karya yang Krole pertaruhkan bakal keluar di blog Yati pada 10 Ogos 2011.
So, Yati cuma boleh tolong promote link blog Krole je la.
hee~

sarah mohamad said...

tahniah krooole
ada bakat untuk jadi penulis yg berjaya ni heheh :D

krole said...

fyna=huhu thanks wak~

krole said...

silah=yeahhh hepynye uncle...silah!!!

krole said...

mel=huhu tnggu ya~

krole said...

yati=thanks wak yeahhh!!!

krole said...

yati=wuah thanks wak...puasa ke-10 tu~

krole said...

sarah=thanks wak!!! huhuhu :p

Cik Bucken said...

woohoo!ayat2 novel la nihhh?

krole said...

cik bucken=ahaks..pengaruh tu~

Anonymous said...

http://13dfgsdfg57.com/

Anonymous said...

Hi, guantanamera121212