Friday, July 8, 2011

Cuti Sudah Habis

Bak kata Aaron Aziz dalam cerita KL gangster "cuti sudah habis bro~" uwah!!! macam sekejap je krole rasa... rasa macam tak cukup pula~ walau apa pun krole tetap bersyukur dapat pulang berjumpa keluarga dan alhamdulillah krole selamat menjadi tunang orang iaitu kepada cik Zianah binti Mohd Yusof a.k.a intan payung krole. Waktu balik tu masa terhad sangat dengan mencari mak andam, mencari pelamin yang sesuai dihati,buat kad kahwin,ukur baju sanding dan akad nikah... wuah!!! kalau nak certia satu-satu pergh!!! senang cerita kesibukkan waktu itu sampaikan krole tak sempat nak update blog hingga nak online facebook pun tak sempat adus, tapi sekarang i'am back!!! so kepada member-member semua tunggu kedatangan krole ya, krole akan terjah blog korang satu persatu ahaks~ ohya ni krole ada upload gambar bertunang krole, ada siapa-siapa yang nak tengok??? amat dipersilakan ya.

Huhuhu satu je untuk korang tengok ahaks, sebenarnya ada banyak lagi tapi... kalau korang semua nak tengok korang boleh tengok kat facebook krole ya~ ohya krole ingin memohon maaf kerana kuliti gambar pun agak kurang memuaskan ya, maklumlah gambar ini bukan guna DSLR heee... sekarangni krole bergelar tunang orang wuah seronok rasanya hati ini, memang tak dapat krole nak huraikan apa yang ada didalam hati krole sekarangni, tapi yang penting krole dan tunang krole amat gembira.





p/s : wuah!!! rindunya~

20 Komen:

CikYana(",) said...

Tahniah Krole
:)

el said...

heheheh tahniahhh
sure x sabo nak kawin lak ni
bila tu

Halimatun Sa'adiah said...

tahniah..
xlme lg la berlangsungnye ek???

Ellen said...

ekk..ingat dah nikah..hehee...jangan lupa jemput ya Krole...hehe

Zura said...

tahniah krole..senyap2 dh bertunang erk..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah

sarah mohamad said...

tahniah krole dan selamat bertunang :D

sop said...

Tahniah atas pertunangan tersebut. Kenduri kahwin bila yer, ? Hahah

chuu muqhlis said...

tahniah krole! sepadan la :)

ASSOYFINGER67 said...

Tahniah Krole...rasanya nak muda kembali aku nih!Sama cantik macam pinang dibelah dua)

krole said...

cik yana=huhu thanks wak~

krole said...

el=huhu thanks el..nnt krole gtau kat en3 ye~

krole said...

matun=aha~tak lme g..nnt krole gtau ye~

krole said...

ellen=krole xkn lpekn ellen..nnt krole gtau ek~

krole said...

zura=thanks zura hehehe...sje bat suspen~

krole said...

LM=thanks wak~

krole said...

sarah=thanks sarah krole hargai sgt~

krole said...

sop=thanks bro..nnt krole bat en3..tnggu ye~

krole said...

chuu=thanks chuu hehehe~

krole said...

assoy=thanks assoy..krole hargai sgt~teringat kenangan waktu assoy dulu ke?