Wednesday, July 13, 2011

Wahai Katilku Yang Tersayang

Wahai katilku yang tersayang krole amat merinduimu tidurku tak lena tanpa mu~ krole selalu mengingatimu sepanjang peninggalanku disebabkan sibuk berkerja malam, huh!!! wahai katilku rindukah kau kepada krole??? seperti mana krole merinduimu, keempukan mu membuatku sentiasa selesa denganmu... membawa aku ke alam mimpi yang indah oh katilku??? hihihi... mengarut je entri krole ni kan??? cuba korang semua teka krole kat mana semasa menaip entri ini??? hah!!! salah!!! sekarangni krole berada diatas katil yang amat krole sayangi hihihi~ dengan mata yang semakin berat seperti memberitahu diri krole agar menutupnya kerana terlampau letih disebabkan berjaga sepanjang malam ahaks. Susah sikit nak online bila kerja malamni, kalau ikutkan minat pergh!!! mahu saja krole online sehari ni, tapi apakan daya fizikal pula tak mengizinkan. Nasib baiklah korang semua sudi singgah blog krole ni kalau tak komfirm tak meriah.

Thanks you all~ tanpa korang siapalah diri krole ni... krole tak pernah melupakan kamu semua harap korang semua pun begitu juga terhadap krole yeah!!! apa-apa pun seperti biasa happy blogging semua.





p/s : huargh!!!

6 Komen:

nazirah said...

hehe suweet je krole ni taw
alahai. katil kata
" i miss u too krole "
hahahahhaa.. adehhh

i am S!L4H.. said...

mmg nmpk cm best je la katil tu. tetibe ngantok plak. adehhh
*padahal dr td ngantok*
haha

tomato said...

ooo tido ea ! ;p

bangunnnn dah pagiiii !

krole said...

cci=huhu thanks wak

krole said...

silah=huhuuh

krole said...

tomato=huuh da bngun