Tuesday, July 12, 2011

Rasa Mengantok Sangat

Uwah!!! mengantoknya!!! bila kerja malam komfirm ayat ni yang krole biasa dengar dari mulut member-member sepenjawat dan juga mulut krole sendiri ahaks~ huh??? tapi hari lain sikit mengantok sangat mungkin disebabkan nasi lemak yang krole makan tadi pagi, pergh!!! breakfast nasi lemak memang best siap tambah lagi tu!!! balik rumah je tadi lepas buka uniform krole saja baring-baring atas katil nak rehat-rehat sejukkan badan, tapi tak disangka gua terlelap beb... dan ni baru bangun tidur pergh!!! bangun tidur terus update blog, tapi... mata ni mengantok lagi rasanya mungkin kejap lagi nak sambung tidurlah~ kalau tak cukup tidur pergh!!! alamatnya jadi zombielah malam ni masuk kerja. Tapi sebelum itu nak pergi dapur kejap pekena chesse kek yang krole beli semalam hahaha!!!.

dahsyat juga kan??? bangun tidur terus makan lepas tu sambung balik tidur hehehe dah macam gaya seorang pemalas yang berjaya dah krole sekarangni??? tak tahulah kenapa??? cuma badan krole ni letih je rasanya hari ini??? harap-haraplah tak ada penyakit yang akan mendatang~ ok semua krole makan dulu yummy~ happy blogging ya.




p/s : wuah mengiurkan!!!

6 Komen:

Anne Nurain said...

nak ciskek...
huhuu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

minta sket ciskek tu awak

i am S!L4H.. said...

ahaha. zombie kg durian la jwb nye.... hakhak

nak cheese cakee.

krole said...

anne=huhuhu nah~

krole said...

LM=huhuhu bule wak...nah :)

krole said...

sialh=tau xpe silah,alamaks da abis r ciskek tu huhuhu ;p