Sunday, July 17, 2011

Hari Ini Buat Apa

Today i don't feel like doing anything, i just wanna lay in my bed... huh!!! tak tahu nak buat apa hari ini, nak keluar tak tahu hala tuju??? nak bersukan... badan pula masih letih kerana baru lepas kerja malam seminggu, so jalan yang terbaik adalah seperti lagu yang dinyanyikan oleh Bruno Mars tu hehehe~ hari ini krole nak lepak-lepak kat rumahlah, rehat-rehatkan badan ni yang semakin uzur dimamah usia (cheee~ macam tua sangat!!!) hahaha gurau je~ lagipun krole tengok bilik krole ni dah macam tempat pembuangan sampah!!! huhuhu~ berselerak!!! sakit pula mata krole tengok, kalaulah orang lain nampak??? pergh!!! malu siot!!!, lepas setel semua ni bolehlah krole berterbangan ke blog member-member semua huh!!! rindu sangat nak terbang-terbang, tunggu krole ya boleh kita semua terbang sama-sama dan krole ingin mengucapkan terima kasih kepada member-member yang wish atas kejayaan krole dalam kontest baru-baru ni.

Korang semua memang best, meriah je blog krole kerana korang semua!!! sampai bila-bila krole tak akan lupakan korang semua dan krole harap korang semua pun begitu juga ya~ hari ini mesti ramai member-member semua yang keluar berjalan-jalankan??? sesiapa yang berjalan-jalan kat kajang ni... buzzlah krole, boleh jalan sama-sama~ ahaks ;p.





p/s : layan lagu bruno mars~



10 Komen:

ADfeez said...

happi sundae krole ;D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat berkemas krole..lama awak tak hinngap ke blog.terbang tp tak singgah.busy ye..hehe

lilypelangi said...

krole .. kemaskan bilik sy skali ley ? bhahaha



selamat hujung minggu :D

M a W a D D a H said...

krole buat kontest?? adah terlepas ker?? huhuhu...

hi krole..lame xjengah sini...adah pun xjalan2 pun..teringin gak nk lepak kt kajang tu makan satay..ntahkan bila nk smpai...huhu

sarah mohamad said...

kesian krole kena kerja malam seminggu. tapi nak wat macam mana, dah kerja kan. rehatkan badan krole tu secukupnyaa okay :D

krole said...

spanked=hepy sunday bro~

krole said...

LM=aha~ ye wak..besa r da nak kawin ni wak...tmbah2 dok jau dr kampung...

krole said...

lillypelangi=huhu xdak hal wak..jnji upah~ ahaks ;p

krole said...

adah=huhu bukan wak..krole baru mng kontest~xpe2..kalo dpt mai kajang buzz krole je ek~

krole said...

sarah=hmmm...thanks wak...sok keja pagi adus..kena tdo awai ni~