Tuesday, July 19, 2011

Kelazatan Tidak Terhingga

Kalau ditanya kepada semua masyarakat malaysia??? juadah apakah yang amat digemari diwaktu pagi komfirm mereka akan jawap antara dua ni~ roti canai dan nasi lemak... hah!!! betulkan??? ni merupakan menu yang amat digemari di dalam negara kita tidak kiralah kaum apa pun komfirm layan~ boleh kata menu ini juga dapat merapatkan ikatan silaturahim diantara masyarakat kita yang berbilang kaum, contohnya di kajangni huh!!! kalau pagi-pagi macam ni cuba korang tengok restoran-restoran yang ada disini komfirm penuh beb~ tapi yang bestnya kita tengok semua bangsa ada melayu, cina, dan india semuanya duduk dibawah satu bumbung dan menikmati juadah bersama-sama. sembang pasal makanan ni baru krole ingin yang krole belum sarapan pagi lagi, nasiblah member serumah krole ni baik hati lagi pemurah (ayat bodek nampak!!!).

Nasib baiklah dia belikan roti canai untuk krole ahaks~ kalau tak kebulurlah krole sampai ke tengahari hahaha!!! nampak sangat krole ni malas nak keluar hahaha!!! apa-apa pun krole nak sarapan dulu korang pula tengah buat apa tu??? happy blogging ya~





p/s : yummy~

14 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

terbaik la wak...saya pun suker roti canai

RerameUngu said...

agak lama gak tak layan roti canai ni..hehehehe

Lalalilillulu said...

perghhhh...lapo beb...:)

perondajaketbiru74 said...

memang sedap dan affordable tapi tk bole diamalkan selalu sebab not healthy bro

= d = said...

breakfast dengan roti canai..
sedap..
:)

eiela said...

sedapnya,,roti canai tuh nampak mersik.

sarah mohamad said...

saya pun suka roti canani ni hehe setiap pagi depan ciast selalu lepak makan roti canai

krole said...

LM=huhuhu...layanz~

krole said...

rerameungu=huhu krole bole kata tiap mnggu msti kena~

krole said...

lalalililulu=huhuhu gua da kenyang~

krole said...

perondajaketbiru=thanks bro tok peringatn..insyallah akn dikurangkn~

krole said...

=d= = mmg sedap pon!!!huhuhu ;p

krole said...

eiela=dan menyelerakan yeah!!!

krole said...

sarah=wuahhh nnt krole blanjew roti canai ya~