Thursday, July 14, 2011

Ceritera Facebook

Kalau krole nak cerita pasal facebook ni huh!!! sampai bila-bila pun tak akan habis hihihi... begini sebenarnya krole kecewa dengan sikap seorang member dilaman sesawang ni, bila krole upload gambar je komfirm dia orang pertama yang akan komen tapi... kalau komen tu ok tak apalah juga ni asyik mengutuk je kerjanya~ semua orang tak baik dalam dunia ini baginya, macamlah dia tu baik sangat mentang-mentanglah belajar sampai luar negara huhu macam bunyi jeles je ni??? memang krole jeles pun tapi ke arah positif bukannya negatif ya. cuma krole tak berkenan dengan perangainya yang asyik komen menyindir, selalunya bila krole remove komen dia komfirm dia akan masuk ruang chat "weii asal ko delete komen aku", krole buat tak layan je heee... yang krole angin baru-baru ni dia komen gambar pertunangan krole huh!!! ini dah lebih!!!.

Lepas remove komen dari dia krole pun terus unfriend beliau, biar dia tak dapat komen terus... tapi tak sangka pula pagi ni dia telefon krole tanya sama ada krole tak puas hati dengan dia sampai unfriend dia kat facebook??? aik??? pelik betulah dia ni??? macam tak buat salah pula... apa-apa pun krole nasihatkan beliau bukan semua orang mempunyai kesenangan didalam dunia ini seperti dia... dimana apa pun kehendaknya dapat ditunaikan oleh kedua orang tuanya, sesetengah orang kena berusaha keras membanting tulang untuk medapatkan kehendaknya so buat apa nak hina-hina orang sepeti kami... walaupun pakaian yang kami pakai tak berjenama seperti kamu, kami tetap bersyukur tau!!! daripada tak ada baju langsung, lu beli baju mahal-mahal pun pakai kat badan juga bukannya boleh bawa kau jalan-jalan seperti kereta. hihihi insaflah bro ye~





p/s : melampau betulah!!!

14 Komen:

cik panadol said...

mungkin die jenis yg suke gurau2 je...lelaki kan kalo gurau kasar sikit...krole jgn la cepat sgt amik hati or melatah....

sy pon ade mmbr yg mcm tu, tp sbb dah kenal dia jenis mcm mane...so jd tak kisah la...

el said...

el pun ada kwn cm ni
kdg2 sakit ati jugak
cam dia tu bgs sgt
tp el ignore je dia..hahaha

O'gosh said...

sekarang sangat senang nak unfriend..kalau rasa x ok je..terus KLIK abih cerita..biar dia sedar sikit..

Dodi Dynot. said...

anda wahai krole. saya sudah tukar blog ye. blog yang lama udah ngak ada. udah di hack. jadinya, ini blog baru saya. http://diyanahjawahail.blogspot.com/

terima kasih. **cari chat box tak jumpe dkt tmpt awak**

Halimatun Sa'adiah said...

ragam org senang...
suke2 je kutuk org...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

biasalah lah tu..mmg sakit hati org komen camtu,sabar lah byk2.dia sakit jiwa kot?abaikan org camtu

sarah mohamad said...

teruknya orang jenis macam tuu kan krole. lebih baik tak payah kawan dgn dia

krole said...

cik panadol=tak tahu r wak..cakit ati kalo dia ni~

krole said...

el=same r el..krole ignore trus~

krole said...

O'ogosh=tau xpe wak..rasakan!!!

krole said...

Dodi=ade wak..kat tepi tu~

krole said...

matun=huhu tau xpe wak..geram hati~

krole said...

LM=thanks wak..krole sntiasa igt nasihat dr wak~

krole said...

sarah=tu r wak..xnak kawan ngan dia ;p